Jelena Karleuša je ispunila dato obećanje i u subotu 15. maja održala je spektakulan koncert u "Beogradskoj areni". Dva sata trajao je program, smenjivale su se scenografije, koreografije, scenski kostimi, za svaku numeru nešto novo. I oni koji ne vole JK, "skinuli su joj kapu" i odali priznanje za odlično odrađen posao. Karleuša je je pevala, plesala, a fanovi su joj pružili punu podršku, horski je prateći. U "Arenu" su došli su i mnogi poznati sa domaće javne scene.
Brojni obožavaoci su po završetku Jeleninog koncerta odmah utiske, fotografije, komentare i video-zapise ostavljali na "Fejsbuku", kako na svojim profilima, tako i u raznim grupama. Gotovo da negativnih komentara nije bilo... Pohvale su pljuštale za spektakularnu scenu, svetlosne efekte, pirotehniku, hidraulične liftove...
"Dopao mi se koncert, bilo je sve super. Glupo bi bilo da je bilo ko od nas kolega kritikuje i upućeje neke zamerke. Jer, prvo treba da se iko usudi na jedan takav korak kakav je organizacija ovakvog spektakla. E, onaj ko ponudi bolje, ima pravo da i nešto kaže, ali do tada... samo reči hvale! To vam je kao kad odete kod nekog na slavu, pa vam on na trepezu iznese 15 jela, specijaliteta, a vi se setite da je mogao još jedno, vama drago... Ako bi nešto ipak trebalo da bude sledeći put bolje, ja bih rekla obraćanje publici. Nekako mi je nedostajalo to što nije na samom početku pozdravila prisutne. Tačno je da je rekla dobro veče i još nekoliko rečenica, ali tek posle dvadesetak minuta koncerta, možda i kasnije. Scena je fantastično izgledala, Jelena je ispunila očekivanja. Podržavam u principu sve kolege koji se odvaže na tako nešto", rekla je Olja Karleuša.
U publici je bila bivša studentkinja "Operacije Trijumf" Ana Bebić, koja nam je rekla: "Stvarno je bilo super! Jelena je obećala šou i priredila ga je! Svaka čast! Ne znam šta bih izdvojila... sve je bilo fenomenalno – scena, kostimi, ples... Bila sam na Madoninom koncertu i mogu reći da je Jelena uspela da približi taj svetski nivo i program. Sve je šljaštalo, a na mene je najveći utisak ostavio sam početak koncerta, kada se pojavila u hali, kada su letele pahulje... Super, super, sve pohvale! Iščekivali su svi šta će napraviti, puno se pričalo, verovatno mnogi nisu mogli ni da zamisle šta će sve priuštiti publici... Vrhunski šou-program",rekla je Ana Bebić. Pošto nije imala zamerku na koncert, pitali smo je ako bi Karleuša ponovo pravila koncert, pa nju pitala za savet šta treba da izmeni, popravi, dopuni, nasmejala se i odgovorila je: "Pa, jedino da poboljša malo komunikaciju sa publikom, čini mi se da je to samo trebalo da bude nešto učestalije."
Marta Savić je u "Beogradsku arenu" došla na koleginicin koncert sa svojom dvanaestogodišnjom ćerkom Elenom. "Bilo je za svaku pohvalu. Ponoviću ono što sam napisala i na 'Fejsbuku' – Jelena, hvala ti što si nam donela i priuštila svetsku iluziju", izjavila je Marta.


Izvor: "Časopis Svet"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 19 мај, 2010  

    JK svaka ti cast u svakom smislu,ti si brodvej,pariska opera,bolivud i holivud balkana samo naprijed ma koliko kostalo.Odabrala si tezak put ali ga prelazis.Ti si balkanska Merilin,Brizit Bardo ma jednostavno si potvrdila da si DIVA.Nisam bio na koncertu ali ono sto sam vidio je spektakl nema sta.Zelim ti svu srecu i mnogo snage da nastavis da nas iznenedjujes stvarima koje druge pjevaljke nisu u stanju da zamisle(citaj nemaju mozga).Puno srece!!!!!!!!

Постави коментар