Jedna od najpopularnijih srpskih glumica mlađe generacije Katarina Radivojević ovih dana je u centru pažnje javnosti. Pauzu u snimanju hrvatske serije "Najbolje godine“, zbog koje veći deo godine provodi u Zagrebu, Katarina je iskoristila za posetu Beogradu, viđanje sa prijateljima, izlaske i nova snimanja. Ipak, poslednjih nedelja naročito su joj zavidele pripadnice lepšeg pola, budući da je čari naše prestonice pokazivala poznatom škotskom glumcu Džerardu Batleru. "Htela bih da napomenem da je Džerard Batler svojim dolaskom u Beograd izazvao nenormalno veliku pažnju medija, javnosti i žena. Razumem i zašto, ali ja neću da se uklopim u masu i da se na taj način bavim njime. Pričala bih o njemu da smo zajedno snimali film i bili na setu, a pošto nikada u svom životu nisam komentarisala ljude sa kojima se družim, a to su poznati srpski i hrvatski glumci i glumice, to neću učiniti ni sada. Nijednog trenutka nisam želela da dobijem medijski prostor zato što sam viđena sa Batlerom. Zbog toga i nisam želela da se slikam po klubovima i da taj potpuno privatni izlazak koristim za sopstvenu promociju. Izašla sam sa njim iz zadovoljstva, kao što bih to učinila sa bilo kojim kolegom koji dođe iz Bugarske, Rumunije ili Rusije. Batler je gledao film 'Čarlston za Ognjenku' , u kojem sam igrala. Poznanstvo reditelja Uroša Stojanovića i Batlera datira iz Los Anđelesa, gde Uroš sada živi. Ipak, kakvi su mu utisci o 'Čarlstonu' - moraćete njega da pitate", kaže Katarina za "Blic".
 Glumica će u Hrvatskoj nastavi snimanje druge sezone serije "Najbolje godine“ 1. juna. "Mogu da otkrijem da ću dvadesetak dana snimati na moru, budući da moj lik Lorena, odlazi na medeni mesec. Krajem prvog serijala sam se udala. Snimili smo dve verzije venčanja, a gledaoci će glasovima odlučiti za koga ću se udati. Izbor je između dva brata, jednog tumači Janko Popović-Volarić, a drugog Amar Bukvić. Zbog snimanja dosta vremena provodim u Zagrebu. Mogu reći da sam se prilagodila. Stekla sam puno prijatelja. Desilo mi se da moja drugarica i koleginica iz serije Leona Paraminski i ja izađemo jednog utorka uveče i budemo same u kafiću. To u Beogradu ne može da vam se desi, a pri tom je dan bio divan i topao, baš kao i veče. Zagreb ima neki svoj šarm, drugačiji je od Beograda, manji, pa samim tim i uređeniji. Dopada mi se i njihov mentalitet u tom kulturološkom pogledu. Svojim odlascima u Njujork i Zagreb, shvatila sam koliko volim Beograd i koliko je ovo moj grad", rekla je Radivojevićeva.
 Glumica često tumači fatalne žene, a koliko su te uloge slične njenom karakteru? "Napomenula bih da spadam u one osobe koje pokušavaju da zadrže svoju privatnost. Pretenciozno mi je da o sebi govorim kao o fatalnoj ženi. Ali, ako me već pitate, mislim da je svaka žena fatalna za bar jednog muškarca", smatra glumica, koja je nedavno okončala ljubavnu vezu sa Vukom Miškovićem. " Ništa ne može da utiče na moje veze, a posebno ne tabloidi. Oni samo mogu da opterete moj privatni život, i to je razlog zašto sam svoju privatnost držala za sebe, sve do prošle godine kada sam pristala na kompromis i predstavila javnosti svog, sada već bivšeg dečka Vuka Miškovića. Kompromis koji sam maločas pomenula nastao je iz razloga što nisam želela da me više spajaju sa ljudima sa kojima ni kafu nikada nisam popila. Ali nisam se pokajala, jer je Vuk jedna kvalitetna osoba kojoj sam želela da posvetim svoje vreme", kaže Katarina. Na pitanje kao kakvu ženu vidi sebe i kakav muškarac ide uz takvu ženu, odgovara: "Ja sam samostalna i samosvesna žena u najboljim godinama, a takvog muškarca očekujem i za sebe!" Inače Katarina u dokumentarno-igranom filmu „Žućko“ igra majku slavnog košarkaša Radivoja Koraća. To će joj biti prvi put da tumači lik majke. "Još nije počelo snimanje mojih scena, jer nas je omela kiša. Nemam ja tu puno posla i zadataka, ali mi je baš drago što ću prvi put u životu glumiti sa bebom u naručju. Inače, srpski film je u krizi, i biće dok pojedinci budu trošili filmska sredstva za lične potrebe. Jako bih volela da neko od mlađih glumaca napravi produkciju, ali u pravom smislu te reči. Zato se nadam da će Gordan Kičić izgurati svoj projekat o haškim optuženicima pod nazivom 'Ustanička ulica', a koji će režirati Goran Gajić", rekla je Katarina Radivojević.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 01 мај, 2010  

    seksi je ova Katarina maksimalno... mmmmm

Постави коментар