Kada je sklapana lista svim bivših Milene Ćeranić, medijima je promakla i ova vest Milene i Seje Boya, od prošle godine... Prenosimo vam potpunosti tekst iz jednog nedeljnog tabloida.

Naš popularni mladi pjevač Sejo Boy imao je tokom ljeta svakodnevne nastupe po Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Harao je kuda je stigao, ali ne samo s nastupima i pjesmama, već i u osvajanju ženskih srca. Naime, do nas je došla informacija da je Sejo Boy već dva mjeseca u sretnoj emotivnoj vezi.

I to ne sa bilo kakvom djevojkom, već sa mladom kolegicom iz posljednje sezone "Zvezda Granda", Milenom Ćeranić. Te priče su do nas došle još prije mjesec dana, međutim, ni Sejo ni Milena se nisu oglašavali tim povodom, pa smo mislili da je to dezinformacija. 

Ali, kada smo dobili fotografije od njihovih prijatelja (usput rečeno, koji jedva čekaju da pomognu novinarima kako bi javnost što prije saznala sve o privatnim pikanterijama javnih ličnosti), koje jasno ukazuju da je priča sasvim istinita, e, onda smo i počeli "kopati". Tako smo došli do veoma zanimljivih podataka. Nakon nekoliko godina poznanstva Sejo je shvatio da je Milena njegov tip djevojke. 

Duhovita, ambiciozna, a bogami i lijepa i zgodna. Ništa joj ne fali! I, tako se Sejo bacio u akciju osvajanje Milene. I uspio! Na jednom partiju zatvorenog tipa u Novom Sadu, Sejo i Milena su se opustili u potpunosti. Plesali su, smijali se, pričali, onako baš drugarski. Međutim, sutradan se parti ponovio i tu su već počele sijevati varnice. Sve je počelo prijateljskim plesom, da bi kasnije Sejo i Milena napustili klub. Sami! Otišli su negdje, a vratili su se tri sata poslije sa osmijesima na licima. Tada je počela romansa. Tokom prošlog mjeseca Sejo je koristio svaki slobodan trenutak da ode u Budvu, kao da se malo odmori od stalnih nastupa.  Međutim, nije on išao u Budvu zbog mora, već zbog Milene, koja je sa ostalim zvijezdama "Granda" smještena tamo u jednoj vili. A, da se ništa dugo ne može sakriti, svjedoči i činjenica da je Sejo Boy u trenutku kada smo ga pozvali da provjerimo istinitost ove priče bio na putu iz Budve prema Sarajevu. 

"Evo, baš se vozim prema Sarajevu. Bio sam malo u Budvi, na moru. Odmarao sam", rekao je Sejo. A, na naše pitanje da li je istina da je u vezi sa Milenom, najprije se nasmijao na sav glas i rekao: "Ne mogu da vjerujem! Otkud vam to?" E, kada smo mu objasnili da znamo cijelu priču, i sam ju je potvrdio, mada na indirektan način. "Milena je divna djevojka. Nas dvoje se znamo već četiri godine. Upoznali smo se tokom jednog mog ljetovanja u Crnoj Gori, a ona je tada pjevala u jednoj diskoteci. Tu smo se upoznali i družimo se od tada", stručno je počeo izbjegavati konkretno priznanje.

"Pa, sad... Ne morate baš sve da znate. Dovoljno ste saznali, a ja ne želim da baš iznosim sve pojedinosti. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali često se dešavalo da mi se neko javno priznanje obije o glavu!", bio je odlučan Sejo. U redu, poštujemo, mada je i ovo jedna vrsta priznanja. Sve u svemu, nema druge nego da sačekamo šta će se dešavati dalje. Pa, kako smo dobili ove fotografije, sigurno ćemo dobiti i one neke malo škakljivije, sa mora, sa plaža i slično, jer već je svima poznato da su se nebo i zemlja zakleli jedno drugom da između njih dvoje neće ostati niti jedna skrivena tajna, a naročito ne tajne između ličnosti koje su pod stalnom prismotrom javnosti.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 28 мај, 2010  

    da li postoji neko na estradi od pevaca sa kojim nije bila ceranicka. sada treba da se jave oni. mala je razradila posao.

  2. Анониман // 27 јун, 2010  

    Slucajno poznajem jednu devojku koja je nazalost poznaje ,o njoj sta sam cula to je strasno .....da je naplacivala dosad bi imala vile i izdat cd za grand o svom trosku,mala je davala redom ko je hteo .....cak i vise njih u jednom trenu....ma strasno !
    Jadan onaj kome ona bude zene i snajka !

Постави коментар