Povratak Nikole Sarića Sajka na „Farmu" bio je povod za novu, žestoku svađu između Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića

Nemanja je zamerio devojci što se zagrlila sa Sajkom i poručio joj da se srozala u očima gledalaca.
- Šta se pozdravljaš s njim kada vidiš da se druži s Macom?! Opet radiš isto kao i pre. Kada budemo izašli videćemo kojim putem ćemo ići. Srozao ti se ugled, vidiš koliko si glasova dobila u duelu... Maja mi je rekla da je Dragana fina, kulturna i vaspitana devojka, a da se ti samo svađaš, kao alapača. Narod sve to gleda i ko zna kako će biti kada izađemo. Ti si me unazadila, srozala si mi ugled, kao i svoj - vikao je Nemanja i potom pljunuo u Mileninom pravcu.

- Ja na tebe nikada ne bih pljunula, hvala ti što se tako ponašaš prema meni - rekla je Ćeranićeva.
Stevanović je Milenu optužio da zbog nje ne može da osvoji 100.000 evra.
- S kojim ciljem si ušla ovde? Maca misli da može da uzme pare, i ostali takođe. Pa, 100.000 evra lete oko nas, treba samo da ih uzmemo. Zato nemoj više da psuješ, da se svađaš, jer te pare ne možeš da zaradiš ni za deset godina rada - rekao je mladi pevač „Granda".
Posle više pokušaja, Milena je uspela da smiri svog momka.
Inače, Pinkovo seosko imanje večeras će posetiti Ceca Ražnatović, Ognjan Radivojević i Anabela Đogani.

Izvor: "Press"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 12 јун, 2010  

    Boze, jadan li je ovaj Nemanja, pa kako on misli da dobije sto hiljada evra, verovatno na setnju u belim carapama, spavanjem, lubljenjem i pljuvanjem Milene Ceranic. Da li je taj Nemanja uopste normalan. Nije svestan kako srlja u propast. Bolje bi mu bilo da zaboravi na Milenu, da se javno izvine prvo svojoj divnoj porodici, Grandu i javnosti Srbije, da posle ode ne jedan duzi odmor i posle krene iz pocetka.

  2. Анониман // 24 јун, 2010  

    U sustini si potpuno u pravu sve sto si rekao Mileni ,ali razocarajuce je sto te je ponovo preveslala zednog preko vode i sto gazis upravo ono cega si svestan !

Постави коментар