Dešavanja na Farmi očigledno jako utiču i na živote porodica svih učesnika u rijaliti programu Farma. Tako se na Facebook profilu nevenčanog supruga Mine Kostić, Igora pojavio sledeći status:
“Ovog Macu ne treba izbaciti sa farme, njemu treba metak u čelo i baciti govno na đubre da istrune!”“To stoji na mom profilu, ali ne znači da sam ja to napisao. I sami znate da ima mnogo lažnih profila. Ja neću demantovati da sam napisao, ali vam neću ni potvrditi. Da li Maca zaslužuje metak u čelo i sve što je napisano, ja to ne znam” rekao je Kostić za Alo!, dodajući ipak da je revoltiran Macinim ponašanjem prema Mini.


“Najviše me je iznervirao kada je rekao da je Mina Miloševa ljubavnica. Kapiram da ga Miloš nervira pa se tako ponaša prema njemu, ali Mina ni mrava nije zgazila na farmi, a kamoli se nekom zamerila, tako da ne može tako da se ponaša prema njoj. Maca je ogorčen što Mina nije izašla kad je Đus izbačen. Pa zašto da izađe kad nije ništa uradila?! Pa šta ako joj je Ivan brat? Isto bih i ja postupio. Poznajem Macu, ali ne znam šta mu se sad dešava, ne prepoznajem ga. Verujem u Minu i uveren sam da će ostati do kraja na farmi.”, prenosi Tračara.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар