Mis Srbije 2007. godine Mirjana Božović, koja je u subotu uveče napustila "Farmu", kaže da se sada kaje što je u afektu pitala Miloša Bojanića: "Da li hoćeš da me naguziš"

 U intervjuu za list "Press" ona otkriva da želi da se posveti voditeljskom poslu i da bi rado zapevala sa Džejom Ramadanovskim na njegovom koncertu u "Areni".

"Nadam se da će mi učešće na Farmi pomoći u karijeri. Želim da ostanem na malim ekranima i da se bavim voditeljskim poslom. Ko zna, možda budem i voditeljka nekog rijalitija ili ću, još bolje, imati autorsku emisiju na nekoj televiziji. Nisam porodičan tip žene već karijerista, sad želim da završim fakultet i da se posvetim poslu."

U jednom trenutku si se posvađala sa Milošem Bojanićem i svašta si mu rekla! Da li se kaješ?
"Miloš Bojanić je svima prenosio negativnu energiju pa i meni. Od mene je tražio da ga poštujem, a pri tom me vređao i ponižavao, tako da sam tokom svađe poludela i pitala ga da li možda želi i da me "naguzi". Sada se kajem što sam to rekla, ali iako to nije moj rečnik verujte da nisam znala šta da mu kažem, taj čovek samo manipuliše ljudima, izmišlja da ima pritisak da bi ga ukućani žalili."
 
Da li ti se svideo Vlada Stanojević, budući da si dosta vremena provodila sa njim?
"Vlada je lep i šarmantan dečko, međutim dosta je niži od mene, a ja to ne volim. Osećam se kao žensko samo ako je muškarac viši od mene. Moj tip muškarca na farmi nije postojao."


Ponašanje Milene i Nemanje je ostavilo loš utisak na gledaoce! Kakvo je tvoje mišljenje o njima?
"Njih dvoje sam jako zavolela i nemam loše mišljenje o njima. To što su se svađali je njihova stvar, šteta što je to preuveličano. Oni se vole i to je važno, jedino što će im sad trebati dosta vremena kako bi se oporavili od onog što ih je snašlo na farmi."
 
Kažeš da bi volela da pevaš sa Džejom na koncertu?
"Na izboru za mis Srbije pevala sam "Molitvu" Marije Šerifović i oduševila prisutne. Veoma poštujem Džeja i slušam njegove pesme, u slučaju da me pozove, pevala bih sa njim na koncertu u beogradskoj Areni.

Izvor: Vesti-online

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

8 коментара

  1. Анониман // 24 мај, 2010  

    Ja bih te "naguzio" samo tako... auuu

  2. Анониман // 24 мај, 2010  

    Naučila devojka da se probija u životu na jedan način i sad uvek kad je teško ona podmetne guzu...

  3. Анониман // 24 мај, 2010  

    Dromfulja...

  4. Анониман // 24 мај, 2010  

    Ne moze joj izleteti nesto sto inace nije njen "recnik", delovala je donekle pristojno, s dozom bahatosti, a ovaj sukob je morala iscenirati da bi se pridruzila klanu protiv Bojanica, a koliko je samo ona ogovarala i prenosila abrove?

  5. Анониман // 24 мај, 2010  

    A, JEL MOGU JA DA TE NAGUZIM?EVO,PRIJAVLJUJEM SE DOBROVOLJNO,MADA SI RUZNA KAO KURAC...

  6. Анониман // 24 мај, 2010  

    naguzi se konju kobilo smrdljiva...vrati se u dubai pa nastavi da sisas obrezane kite prljavim arapima..jebo te vlada,firci,maja,ceranici...kad te vide ljudi u svetu pomislice kako su Srpkinje ruzne,sto uopste nije istina!

  7. Анониман // 25 мај, 2010  

    pa lepo te maca zvao "razgazena"

  8. Анониман // 31 мај, 2010  

    MIRJANA pa bas je lepa, kulturna zasto tako lose se pise o njoj nije mi ama ic jasno

Постави коментар