Pevač Miloš Bojanić, koji već desetak dana „preti“ da će ga ostatak farmera nositi na duši ako mu se zdravstveno stanje pogorša, na trenutak je zaboravio da su kamere uključene 24 sata, te je javno priznao da se folirao i uspeo da prevari sve da je bolestan.


- Ja sam izuzetno zdrav čovek i vodim računa o svom zdravlju. Idem na redovne kontrole i nemam nikakvih oboljenja, a trenutno se odlično osećam - rekao je Miloš i time potvrdio da je pre nekoliko dana lagao farmere, a i gledaoce.
- Narod voli patetiku i uvek se sažali na bolest, tako da će svakako glasati za mene. Ja ću pobediti - prokomentarisao je Bojanić nekoliko trenutaka nakon što je rekao da je njegovo zdravlje odlično.

Miloš odlučio da maltretira Gagija!

Nakon što je Gagija Đoganija nazvao debilom, kretenom i glupanom, Miloš Bojanić odlučio je ga u pola noći budi i izmišlja sve šta mu padne na pamet. Naime, pevač je gazdu Gagija budio četiri puta u roku od sata, i to od četiri sata ujutru. Prvo je pustio jednu svinju i probudio ga sa izgovorom da gazda treba da reši problem. Onda je skuvao kafu i zvao ga da je popije, pa onda opominjao da se ne ohladi i nalazio svakakve izgovore samo da bi ga, kako kaže, maltretirao. Nakon što je video suze na Gagijevom licu, Bojanić je zadovoljno seo i smeškao se.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 21 мај, 2010  

    Farma ludaka

  2. Анониман // 21 мај, 2010  

    Ludaci su svi do jednog na Farmi!

  3. Анониман // 23 мај, 2010  

    Mislim da je "Farma" dno-dna... zaista... Jedino sto je dobro u svemu jeste cinjenica da su neki ljudi pokazali svoje pravo lice, i to bez navodnika. U javnosti su do sada glumili finocu, da su licnosti od javnog znacaja, ali sada su se pokazali. Ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaka zverka pokaze svoj trag - kako kaze nas narod.

  4. Анониман // 24 мај, 2010  

    Tačno tako "GO ludak do ludaka"

Постави коментар