Miloš Bojanić jučerašnji dan proveo u krevetu pod lekovima za smirenje, a nekoliko puta ga obilazili su ga i doktori

Popularni pevač doživeo je predinfarktno stanje nakon jučerašnje svađe s Draganom Marinkovićem Macom. Folk pevač proveo je čitav dan u krevetu pod lekovima za smirenje, a nekoliko puta ga je obilazila i lekarska ekipa, koja mu je dala injekciju i pratila njegovo stanje. Bojanić je na svakih pola sata merio krvni pritisak, a za svaki slučaj na imanje u Lisoviću stiglo je i sanitetsko vozilo.

Drama je počela u prepodnevnim satima, dok je Miloš doručkovao u kuhinji. Njemu je prišao Maca i počeo da ga proziva kako jede kao konj, a sve vreme se folira da ima visok pritisak. To je bilo dovoljno za žestoku svađu, iz koje je folker izvukao deblji kraj:

Maca: Kako te nije sramota da jedeš toliko, a ovamo, kao, fol imaš pritisak?
Miloš: Valjda imam prava da jedem? Kako te nije sramota?
Maca: Ti si jedan običan folirant!
Miloš: A ti si jedno obično gov.o!

Uz razmenu sočnih psovki svađa je potrajala gotovo pola sata, nakon čega je Bojaniću iznenada pozlilo. On je otišao do kreveta, legao i od produkcije zatražio lekove za smirenje.
Da je vrag odneo šalu, prva je primetila balerina Dragana, koja je uplašeno konstatovala da je Miloš ozbiljno bolestan i da ne ustaje iz kreveta. Međutim, Maci, Firčiju i ostalima ni to nije nimalo smetalo da nastave s verbalnim nasrtajima na Bojanića. Pitanje je dokle će folker u godinama izdržati.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 22 јун, 2010  

    maca je obican klosar i nasilnik,kako ga nije sramota da ga javnost gleda i ta jadna majka.

  2. Анониман // 22 јун, 2010  

    milose bojanicu legendo izdrzi jos malo,pojedini nemogu da shvate da ces pobjediti zato su protiv tebe.glavu gore

  3. Анониман // 19 јул, 2010  

    Taj bosanac naizgled seljak covjek ali veoma mudar,svima njima koji sebe smatraju da su neki pametnjakovici pokazao je da mu nisu dorasli ni po obrazovanju ni po kulturiili neznam ti po cemu jos. Ovi sto su pljuvali i psovali jos ocekuju da javnost treba da stoji iza njih i uz njih, mada kazem da je Milos veliki prepredenjak.

Постави коментар