Miloš Bojanić se i treći put iz arene vratio kao pobednik. Iako je Mirjana Božović bila bolja u duelu znanja, Miloš je dobio 59,18 odsto glasova publike. Protekla nedelja na Farmi je bila krajnje uzbudljiva: Gagi je "ušao u istoriju" kao prvi gazda koji je imao portparola - Milenu, Miloš je uspeo da sve VIP seljake "okrene protiv sebe", umesto Ognjena "egzekutor" je bio prošlogodišnji finalista ovog rijalitija Nigor. Iako je Miloš skoro cele nedelje farmere upozoravao na loše zdravstveno stanje i "pritisak koji skače", njegova supruga Branka ne brine. "Nermam razloga, jer je on sada dobro i drago mi je što će ostati da i dalje sve nervira. Mene Firči nervira jer pravi klanove, pokreće svađe, trača..."Branka kaže i da joj se telefon "usijao" od poziva podrške Milošu. "Neprestano me zovu ljudi iz celog sveta i svi su uz mog muža. Volela bih da ostane do finala", rekla je gospođa Bojanić, a ako je suditi po dosadašnjim duelima Bojanić je na dobrom putu da bude, ako ne pobednik, onda finalista. Međutim, ono što su najmanje želeli farmeri je Milošev ostanak, što se i videlo, nakon što je Nigor saopštio da Mirjana napušta seosko imanje u Lisovićima. Veče pred duel, Miloš je uspeo da protiv sebe okrene i jedine "saveznice", Draganu i Minu izjavom da će se do kraja boriti i "zgaziti i prijatelje i neprijatelje".


Bojanić je ovo "u poverenju" rekao Dragani, koja je sve ispričali Mina zbog čega se ova uvredila i sazvala "porodični sastanak" - da se sve lepo raščisti. Međutim, na sastanku Mina, a ni gazda Gagi nisu mogli da dođu do reči jer se Bojanić okomio na Zoricu Brunclik."Zbog nje sam to sve rekao - ona bi gazila preko mrtvih da dođe do cilja. Nemoj Zorice da ja krenem", rekao je Bojanić. Zorica je opet iznela poznati stav: "Ja sam tebe na početku provalila i nemam o čemu sa tobom da razgovaram. Ne držiš se teme razgovora, samo vređaš."
A da je zaista odnos između dvoje folkera došao do tačke ključanjka, potvrdio je Bojanić koji je na pitanje koga bi izbacio sa Farme, "ko iz topa" rekao - Zoricu Brunclik. Pored nje najviša ga nerviraju Firči i Raka. "Sa Rakom sam na početku sklopio pakt o nenapadanju, kao što su to uradili Hitler i Staljin. Međutim, istorija se ponovila i ja sam napadnut, isto kao što je to uradio Hitler Staljinu." Kakav će biti ishod "hladnog rata" Miloša i Rake tek ćemo da vidimo, jer je Bojanić sigurno još jednu nedelju VIP seljak, prenosi Svet.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 06 јун, 2010  

    Mirjana duso, vidis da netreba biti na pogresnoj strani. treba ostati to sto jesi COVEK a ne sitna dusa koja podpada pod tudje uticaje . Tek kad si izasla mogla si videti koliko si gresila i koga si pomenula jos u studiju one u koje si se zaklinjala kakva reakcija te cekala.Citam da si u vezi sa Vladom, onaj sto je toliko nanio zla Nemanji i MILENI SAMO DA BI SE POKAZAO NEKI FRAJER,a ti njihova najbolja drugarica, da te tako nazovem si pokazala svoje pravo lice koliko ti je stalo do drugarstva,potrcala si pravo u zagrljaj tom iskompleksiranom frajercicu,koga je gospodin Milos izbacio naglavacke, svaka mu cast.Moj savjet ti je poslije farme da se najdes sa Gospodinom Milosem i da mu se izvines ,jer ti si javna licnost ,trebaju ti glasaci , sa Vladom ces ih samo izgubiti, a ne dobiti.Pogledaj samo da ga je devojka ostavila jer je svatila koje on.Budi pametna, nemoj da se svrstas u one lepa a glupa.

Постави коментар