Farmeri su dobili slavski ručak a Miloš i Raka su lomili kolač. Miloš je održao zdravicu u kojoj je svim ukućanima poželeo da zaborave na nesporazume i razmirice i da budu prijatelji a zatim je očitao Očenaš ali se zbunio pa mu je bilo neprijatno. Uveče je farmerima u goste došao Džej sa trubačima pa su zajedno slavili do duboko u noć. Milošu je slavu prvi čestitao Raka, a Miloš se zaplakao jer je izuzetno emotivan i na dan svoje slave je daleko od porodice.



Zatim su mu Ivan i Đus čestitali slavu pa su se izmirili i Miloš im je sve oprostio. Objasnio im je da priča o batinama i kazni od pet hiljada dinara nije tačna pa se ponovo zaplakao, a oni su ga tešili. Opet je prokomentrisao da je Maca kriv za sve spletke i da mu siguro neće biti pravo što su se sad svi oni izmirili. Đus je rekao da se samo šalio sa Milošem i da nikome ne misli zlo ali da ne želi da se dosađuje te da će iz tog razloga nastaviti sa provokacijama. Firči, Sajko i Vlada misle da pomirenje nije iskreno i da će opet doći do svađe.


Proka je bio u nedeljnom obilasku pa je konstatovao da Nemanja nije mogao samoinicijativno da obustavi zadatak pravljenja staze ali su farmeri ipak dobili golubove za nagradu. Mina i Dragana su ponovo bile same u kuhinji i kako Dragana ne ume da kuva zamolila je Minu da joj pomogne. Mina je rekla da i dalje ona sama sve radi dok Maja, Milena i Mira sede u dvorištu. 


Na kraju je pomogla Dragani, ali je ostala ljuta. Zaključile su da Maja već danima nije ušla u kuhinju i da je stalno u radionici a da Milena, od kako je sluga, nijednom nije skuvala ručak. Posle se Mina opet žalila na sav glas pa joj je Dragana rekla da je dvolična i da nije trebala da joj pomaže ako joj prebacuje. Mina je otišla da pere veš kod bunara ali se udarila i rasplakala.


 Tokom slavskog ručka Gagi i Ivan su imali incident, jer je Ivan ispuštao gasove a Gagi je demonstrativno napusti trpezu. Posle su se svađali u dvorištu pa je Ivan rekao da nije trebalo tako da reaguje i svima kaže šta se desilo, a Gagi se pravdao da je gadljiv i da takvo ponašanje ne može da toleriše. Na kraju su se složili da su obojica odreagovali glupo i izmirili su se. Zorica je prozvala Milenu i Mirjanu da idu u kupatilo i šapućući pitala da li je ogovaraju, na šta su obe rekle da to nije tačno.


Maja, Mina, Dragana i Miloš misle da je normalno da se njih dve odvajaju jer su najbolje drugarice. Dok Ivan i Maca misle da možda postoje neke simpatije između njih dve. Tokom žurke Milena je uzela mikrofon da otpeva jednu pesmu, a posle toga je sela pored Nemanje koji je bio neraspoložen.


Upitao je koga je gledala dok je pevala pesmu na šta se ona zbunila i nije joj bilo jasno zašto je to pita. Maja i Firči su bili u radionici i bojkotovali žurku pa je Maja rekla da je na pomolu nova svađa jer je došlo do nesporazuma. Ispričala mu je kako je Milena, kada je počela da peva pesmu pogledala u nju tražeći pomoć oko reči, ali da ona nije znala o kojoj je se pesmi radi. Milena je zatim pogledala u Vladu a on joj je pomogao i šaputao reči što je Nemanja video pa je mislio da ona peva za Vladu.









Izvor: "Svet"

Foto: "Pink"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

6 коментара

  1. Анониман // 07 мај, 2010  

    Firči do pobede !!!

  2. Jovana // 07 мај, 2010  

    Kako su nevaspitani i on i ona, pa to je strašno. Fuuuj

  3. Анониман // 08 мај, 2010  

    Firči je na samom početku serijala ,imao nekoliko "srbomrzačkih" izjava.To su svi čuli .Njegovo bojkotovanje Djurdjevdana ,Slave ,koja je "opevana " u mnogim domaćim filmovima ,s toga ne čudi njegovo bojkotovanje.I Maja ,takodje.Ali ,poenta je da su do sada ispadali samo mladi Farmeri ,dok stariji tako postojano ostaju.Mislim da za njih niko ni ne glasa.kao onda uspevaju da ostanu? Pitamo Zadrugu i Bakija..

  4. Анониман // 08 мај, 2010  

    Firči je nevaspitana budala i kreten.

  5. Анониман // 10 мај, 2010  

    Firci je kreten....

  6. Анониман // 01 јун, 2010  

    firci je jedna veoma podmukla licnost,a ni maja ne odmice mnogo

Постави коментар