Strasti oko poslednje svađi na Farmi koja je rezultirala Đusovim izbacivanjem i hitnim sazivanjem sednice RRA su se koliko-toliko smirile. Dovoljno da se izaberu sluge, i da produkcija opomene sve VIP farmere da psovke zamene argumentima


Najčešći komentari gledalaca rijaliti šou programa Farma nakon izbacivanja Ivana Ivanovića u noći između subote i nedelje, (emisiju gledalo skoro dva miliona gledalaca), bili su oni o "vulgarnosti" i "neprimerenom ponašanju" pojedinih učesnika, ali i "pravim krivcima" koji su doveli do poslednjeg incidenta kojeg je produkcija u pismu VIP "seljacima" opisala kao "fizičko i seksualno zlostavljanje".

"Farmeri, u toku noći na imanju je došlo do situacije koju ne smemo da tolerišemo. Na vaše međusobne pretnje i uvrede ne reagujemo, jer smo već mnogo puta napomenuli da je to stvar vaših međuljudskih odnosa, ali smo isto tako rekli da su svaki fizički kontakti strogo kažnjivi i apsolutno zabranjeni. Farmer Ivan je, pored brojnih verbalnih provokacija koje nisu kažnjive, fizički i seksualno zlostavljao farmera Miloša Bojanića, što se na Farmi kažnjava najstrožijom kaznom. Zbog toga što je Ivan večeras hvatao zadnjicu Miloša i stavljao prst na isto mesto, odlučili smo da ga kaznimo – napolje".

Nakon incidenta i izbacivanja, grupa gledalaca koja daje podršku Milošu Bojaniću je navodno planirala da krene na Farmu, a posledice svađe, kao i ranijeg "nedoličnog ponašanja", osetila je i ovonedeljna gazdarica Milena Ćeranić na pijaci. Nju je tokom "kupovine" čuvala policija, građani su joj dobacivali pogrdne reči, a na izlasku je jedna starija gospođa pokušala da je pljune.

Ipak, njihov "posao" i posao produkcije se nastavlja. Dok su se farmeri solidarisali sa Đusom, Maca je priznao da je konflikt bio obostran, ali i da..."Navodna žrtva laže! Beskrupulozno, bezobrazno, bezočno...laže!".

Njegovo mišljenje dele i ostali - "Da je Đus hteo da ga povredi, odvalio bi ga tiganjem po glavi", rekao je Nemanja.

Naravno, sve ove izjave su došle pošto su se strasti smirile. A neposredno nakon Đusovog izlaska...


Nakon ovakvog "sastanka" svi su bili složni - ne kaju se za svoje ponašanje prema Milošu, što zbog Đusa, što zbog njih samih. "To nije problem između Miloša i Đusa, već problem između Miloša i nas ostalih", rekao je Sajko.Najčešće pitanje koje se postavlja na Farmi je "šta je dozvoljeno", odnosno "kako to da neko sme da psuje mrtvog oca ili majku bez ikakvih posledica". Ipak, pravila rijalitija ne dozvoljavaju samo fizički kontakt... Upravo jedan takav kontakt bi, prema rečima Maje Odžaklijevske, mogao da bude protumačen kao seksualno zlostavljanje.

"Želela bih da aršini budu jednaki ovde na Farmi - i ja sam doživela fizičko i seksualno zlostavljanje kad sam se vraćala iz bolnice. Bila sam nemoćna da reagujem i doživela sam nešto neprijatno...poljubac od Miloša. Ja to smatram perverzijom, i to u meni izaziva gađenje. Ako je aršin za diskvalifikaciju fizički kontakt, onda je to taj kontakt"
.

Kasnije je došlo vreme da se rijaliti nastavi izborom ovonedeljnih sluga. "Ja ne znam kako je predsedniku države, ali ja se osećam strašno loše sad kad moram da biram sluge", počela je Milena, ali ju je prekinuo Nemanja...


 

"Ja se prijavljujem, da vratim uslugu, a hoću i da od ovonedeljnog honorara da kupim skuter, jer želim da posle nedelje provedene u štali vidim kako sam lako zaradio pare", rekao je Nemanja.

Ženski sluga je Mina. "To rešenje je bilo najbezbolnije", pravdala se Milena. "Glupo mi je Maju, Dragana je bila sluga dva puta i dosta je...".

Ipak, nije bilo "dosta" - Produkcija, odnosno "Zadruga", poslala je pismo kojim opominje farmere da je "psovki bilo i previše".

"Farmeri, svi ste ušli kao poznate ličnosti i samim tim svaka vaša reč ima težinu i veliku medijsku pažnju. Postoji mnogo različitih načina da se iskaže nezadovoljstvo. U poslednjih nekoliko dana su izrečene najgore psovke i mi apelujemo, zbog gledalaca, da obratite pažnju na rečnik. Ne postoji starosna granica naših gledalaca - ovo gledaju i deca. I vi i mi činimo sve ovo zbog ljudi koji gledaju i ocenjuju sve što radite. Program se emituje nekoliko sati dnevno, a vi ste javne ličnosti, imate i vi decu. Apelujemo da psovke zamenite argumentima kako to priliči javnim ličnostima".


Izvor: Mondo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

8 коментара

 1. Анониман // 25 мај, 2010  

  Farmu treba sto hitnije prekinuti, a gledaoci da izglasaju pobednika. Steta za spoznore emisije. O nasim ,,javnim'' licnostima ne zelim da komentarisem, suvisno je.

 2. Анониман // 25 мај, 2010  

  ukinuti pink!

 3. Анониман // 25 мај, 2010  

  U pravu si. TV Pink je cirkus za budale, a posebno Grand Produkcija. Izmedju ostalog trebao bi neko da podnese tuzbu ptoriv TV Pink zbog emitovanja ovakvih prenosa kao i snimaka Farme. Bitno je da imaju cenzuru kad je njihov Dnevnik u pitanju. Ovo je sramota za naciju, a Pnk salje sliku celokupne nacije u svet, jer smatram da ucesnici na farmi predstavljaju kakva je Srbija. Nista nas ne moze oprati.

 4. Анониман // 25 мај, 2010  

  Ovo je bruka i sramota za celu Naciju! Prvo Ćeranići, osobe koje predstavljaju celu GRAND produkciju, Firči, Maja, Maca... Minu i Draganu posebno nagraditi kao kulturne, časne, poštene, iskrene. Nisu se nikome priklanjale, sa svima, koje to hteo, bile su u korektnim odnosima i nikom se nisu podvlačile pod kožu... One do pobede a glavnu nagradu zaslužuje Mina zbog svoje devojčice. Srećno Mina. Ćeranići su manipulatori i lažovi. Posle prozivki na pijaci su se čak i Milošu počeli udvarati a tačno svi znamo njihovo mišljenje o Milošu. Nisu ga stavili za slugu da bi svoj boravak na farmi još produžili a i da bi se opravdali pred publikom. Sramota koliko pocenjuju narod i smatraju da je narod glup. Bože, Bože... Loša im je gluma, brzo se zaborave i pokažu pravo lice...one kletve i pretnje šta će uraditi ljudima sa pijace. Taj naro ima pravo da zahteva da se Ćeranići zauvek izbace iz GRANDA jer oni su ih svoim novcem tamo i postavili a sve zahvaljujući i Saši Popoviću koi je sve to i omogućio da bi taj očajni par, i njega vređao.

 5. Анониман // 25 мај, 2010  

  pogledajte sebe pa onda kritikujte drugoga,Nemanja i Milena samo su se branili od pojedinih farmera svaki normalan covek brani onog koga voli prvo pogledaj te sebe pa onda osudjujte druge .GRANDOVCI apeluju da pruze jos jednu sansu MILENI i NEMANJI svako se uci na svojim greskama a njihova greska sto su usli na farmi oni su sjajni na odnosu ostalih sta rade

 6. Анониман // 26 мај, 2010  

  Milena i Nemanja nisu problem, kao ni to ko ce da pobedi. Problem je u sta je ta emisija ,,prerasla''. Ja ovako nesto jos nisam videla, a oni nisu uopste svesni na sta lice sa svojim ponasanjem. Njihovo ponasalje: psovke, polivanje picem, duvanje duvanskog dima coveku u lice (udruzeno) asocira me na prestanak civilizacije, a to su nase famozne ,,javne'' licnosti koje imaju izrazito bogat recnik pred sirokim auditorijumom, sta mislite kakvi su onda privatno kao osobe? Maca mi se smucio davno jos u toku emitovanja VB a i pre izvesnog vremena kad je davao intervju muka mi je ali zaista bila kad su mu se u zubima videli ostaci hrane posle rucka i to sve u krupnom planu i takav covek dodje i maltretira nekog (ocigledno nije svestan svog izgleda). Njihovo ponasanje stvarno je sramotno i ukazuje na nedostatak kulture i pristojnosti, jer svaki nesporazum treba da se resi polako, kulturno i bez nervoze, a ovo sto se emituje.... no coment. Najverovatnije ce leteti tuzbe nakon zavrsetka zbog licnih uvreda i maltretiranja M. Bojanica a dokazi i te kako postoje. Svi treba da su jednaki a ne da Firci zauzme suverenitet i da vrbuje ostale ucesnike. Svedoci smo svega.

 7. Анониман // 26 мај, 2010  

  Mileni nije nista novo da neko pljune u njenom pravcu, pa to je i Nemanja uradio, da li to samo on sme da radi? Niko njih i nije dirao, sve je krenulo od Nemanjine bolesne ljubomore, oni nisu imali problema sa ostalim farmerima nego sa nama koji ih gledamo nekulturne, nevaspitane, ali to je njiov problem. Za njih je velika usluga sto ih je Sasa poslao na farmu, ali nisu znali da iskoriste to na pravi nacin.
  Pismo Zadruge kojim podsecaju farmere da ih javnost gleda, da smanje psovke, ne da nije delovalo, vec je zapravo proizvelo kontra efekat, videli smo zurku u ponedeljak, zar je moguce da njih troje-cetvoro upropaste vece svima, vidi se koliko su sebicni, vazno je da su oni sebe zadovoljili maltretirajuci drugog.
  Sta je sve receno tada iz dvorista Milosu, nisu oni nista zapamtili, ni opomene ne pomazu.

 8. Анониман // 26 јун, 2010  

  bogami u nekim momentima da mi je milos blize ne da bi ga pljuvala nego pao bi mi saka pa nek kosta kolko kosta.milos je zloooo

Постави коментар