Prošlo je tačno 45 dana od početka „Farme“, i farmeri se trenutno nalaze na polovini takmičenja za nagradu od 100.000 evra. Uprkos tome što niko ne može da predvidi šta će se dešavati u narednih 45 dana, skoro svi izbačeni farmeri su se složili u jednom - Maca je, trenutno, favorit.

 Maca i Firči su zaduženi za dobar provod i zabavu na farmi

Podsećamo da je potencijalni pobednik Maca u ne baš tako zavidnoj situaciji. Skoro svi farmeri su se okrenuli protiv njega, predvođeni Nemanjom i Milenom koji su pokrenuli priče da je voditelj vešt spletkaroš, manipulator i zao čovek. Možda je baš to razlog zbog kojeg izbačeni takmičari navijaju za njegovu pobedu, posebno zbog toga što su Milena i Nemanja najveće razočaranje publike, i pokazali su kako mladi u Srbiji ne bi trebalo da se ponašaju. Njih dvoje su se na polovini emisije izdvojili psovkama, svađama, prostaklukom, neprimerenim ponašanjem, vulgarnostima, nevaspitanjem i nekulturom.
Čini se kao da je „Farma“ izgubila svaki smisao, i takmičari umesto da zabavljaju narod, sve više nerviraju gledaoce ružnim i napadanim ponašanjem. Nije interesantno svaki minut slušati svađe, ogovaranja, laž i spletke, a da sa druge strane ne pokazuju ni trunku humora, inteligencije i domišljatosti. Farmeri kao da se takmiče ko će brže i bolje da se svađa.

Pomalo je tužno kako se u ovom serijalu uopšte nije promovisala ljubav, posebno među mladima, pa iako se na početku činilo da će biti nekih ljubavnih iskrica između Sajka i Mirjane, potom Vlade i Mirjane, pa sada čak i između Dragane i Vlade, sve je palo u drugi plan zbog razmirica. Očigledno je i da farmeri zaziru od toga da prikažu i one lepše ljudske osobine kao što su sloga, strpljivost, prijateljstvo, tolerancija, briga i pre svega veselje.
Prvih 45 dana nisu opravdali „šou“ koji bi trebalo da gledamo, a videćemo šta nam donose novi dani.

 
Ko može do 100.000 evra?
 

Marija Šerifović
- Navijam za Macu. Pre svega, dobri smo prijatelji, on je dobar čo­vek i mislim da je pošteno da posle učešća u dva rialitija on pobedi. Osim Mace, favorit mi je i Zorica, i volela bih da njih dvoje uđu u finale. Nije mi prijatno da gledam kako Macu poslednjih dana napadaju zbog nečega što on nije.
 

Irena Ibrahimović
- Nakon što je ispao Sajko, moj favorit je definitivno Maca. Njega sam doživela na jedan veoma lep način, dobar je prijatelj, čovek, i želim da pobedi. Mislim da su svi stekli pogrešan utisak o njemu. Možda se farmeri plaše Mace zato što u njemu vide veliku konkurenciju.
 

 
Biljana Sečivanović
- Na farmi je trenutno teška situacija i upravo zbog toga je teže izdvojiti favorita. Drugačije je nego na početku, svi su nešto rastrojeni, svađaju se, raspravljaju. U ovom trenutku moj favorit je Maca, a videćemo kako će se situacija odvijati do kraja i da li ću promeniti mišljenje. Možda bih mogla da izdvojim i Gagija.
 

Iva Smiljanić
- U početku, dok sam bila na farmi, nisam mogla da definišem neko mišljenje i izdvojim favorita, ali sada, kao gledalac, mogu da kažem da mi se veoma dopada Firči. Ipak, iako je moj favorit, mislim da neće pobediti, jer nema veliku glasačku publiku. Moj favorit do sada je bio Sajko.
 

 
Ivan Gavrilović
- Na farmi je ras­­­­ulo i ne mogu jasno da vidim pobednika. Čuo sam da će biti povratka nekih farmera i čini mi se da će, bilo ko da se vrati, imati veće šanse za pobedu. Simpatišem Macu. Sve što se dešava na imanju uništilo je smisao emisije. Svelo se na odnos Nemanje i Milene.
 

 
Milica Nastić
- Tvrdim da je Zorica Bru­nclik favorit. Zorica je žena koja sa svima može da ostvari dobar odnos, i sa njom možeš da pričaš o bilo čemu, u bilo kom trenutku. Zaista je super osoba. Dopada mi se i Dragana. Iako je ne poznajem, sviđa mi se ono što vidim - njeno ponašanje, stav, držanje.

Izvor: "Blic"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 03 мај, 2010  

    Maca će pobediti !!! tooooo

    Posetite grupu na facebooku:

    http://www.facebook.com/group.php?gid=115376868477529#!/dragan.marinkovic.maca?ref=ts

Постави коментар