Popularni denser i frontmen grupe „Fanki Dži“ Gagi Đogani otvorio je dušu i priznao svojim „farmerskim“ prijateljima da zbog Anabele ima dug od 25.000 evra i da ga je bivša žena šutnula i uzela sve što je bilo zajedničko.

Dok je sa Ćeranićima pričao o tome kako novinari izmišljaju i kako ga nikada nisu okrenuli da čuju njegovu stranu (što nije istina, prim. aut.), Gagi je u nekoliko navrata okrivio Anabelu za težak period koji je imao otkako su se razveli.
- Ona je meni uradila ono što ja nikada njoj ne bih! Uzela je 60 odsto svega što smo imali, pokupila je sve ljude koji su radili za „Fanki Dži“ i povukla ih kod sebe, a mene šutnula. Kako sam živeo od maja do juna, to samo ja znam. Nisam hteo ništa od nje, sve sam joj dao, a ja sam upao u dugove od 25.000 evra, ali vratiću ja to kako znam i umem - požalio se Gagi i dodao da ne zna gde bi bio kraj kada bi on novinarima sve ispričao.
- Kada bih ja sve ispričao, ne bi bilo dobro. Ona se kune u Saleta Obradovića, a on uzima ogroman procenat od nje. Zaboravlja kako je došla tu gde je sada, a priča kako joj je Obradović pomogao. Možda nije trebalo ovo da pričam, ali sam morao da otvorim dušu. Krivo mi je što novine podmeću da deca podržavaju Mladena i dosta toga nije istina - dodao je Đogani dok je malo falilo da opet zaplače, ali su mu Milena i Nemanja dali podršku.

U želji da čujemo i drugu stranu, pozvali smo Anabelu, koja je bila nedostupna, dok je menadžer Saša Obradović demantovao Gagijeve navode.
- Nikada nisam sarađivao sa Gagijem i grupom „Fanki Dži“. Istina je da sam radio sa Anabelom posle njenog izlaza iz grupe, ali sada više ne sarađujem - rekao je menadžer, ne želeći da komentariše Gagijeve navode da je Anabeli uzimao veliki procenat.


Zorica: Miloše, idi i čisti govna!
Nervozu koja je nastala nedostatkom hrane i cigara na svojoj koži osetila je i Zorica Brunclik, kojoj niko nije hteo da pomogne dok je radila, pa je na kraju uspela da se posvađa i sa Milošem Bojanićem.
Sve je počelo kada se Bojanić žalio da sve sam radi, na šta mu je pevačica odgovorila da je kriv za to jer sam sebi zadaje zaduženja. Želeći da joj objasni da narod sve vidi, Miloš je koleginici rekao da ćuti i pere sudove, na šta se pevačica uvredila i odgovorila mu da ne može on tako da priča sa njom jer nisu na istom intelektualnom nivou.
- Ma idi ti čisti ona govna, za šta si zadužen - odgovorila mu je Zorica, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 14 мај, 2010  

    Ona nije zena ona je lajdy hahhahahhhaaaaa
    Napolje bre idi smaraj Kemisa kao sto si i naucila!!!!

Постави коментар