Reper Ivan Ivanović Đus mogao bi prilično da ispašta nakon izbacivanja sa „Farme” zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića. Kako tvrdi poznati beogradski advokat Bosiljka Đukić za Press, reper bi mogao da odgovara za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji izvršenih na naročito ponižavajući način, za koje je zakonom zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora!


- Po mom mišljenju, u konkretnom slučaju radi se o krivičnom delu nedozvoljenih polnih radnji iz stava 182 stav 3 Krivičnog zakonika Srbije, jer je izvršeno na naročito ponižavajući način pred očima javnosti. Đus mora da zna da je gledanost „Farme” velika i da je nedozvoljene polne radnje uradio pred milionskim auditorijumom – kaže Đukićeva.
Advokat kaže da porodica Bojanić može da podnese krivičnu prijavu.
- S obzirom na to da se ovo krivično delo goni po službenoj dužnosti i da javno tužilaštvo prati šta se u medijima objavljuje, najverovatnije da je nadležni tužilac već reagovao. U slučaju da nadležno tužilaštvo nije reagovalo, porodica Miloša Bojanića može da podnese krivičnu prijavu, nakon čega tužilac preduzima slučaj. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 10 godina zatvora, upravo zbog toga što žrtva trpi veliko poniženje – objasnila je ona.
Osim toga, Đus će zbog diskvalifikacije ostati i bez honorara za boravak na „Farmi” koji je, kako saznaje Press, trebalo da iznosi oko 5.000 evra (hiljadu evra po nedelji, u šouu proveo pet nedelja).
Rijaliti „Farma” od juče ima oznaku „za starije od 18 godina”, vulgarnosti su „pipsovane”, a TV Pink će, suprotno licenci, zbog nepristojnog ponašanja i psovki ubuduće izbacivati farmere iz šoua, obećala je Tanja Vojtehovski, predstavnik ružičaste televizije. Ovo je odlučeno nakon vanredne sednice Saveta republičke radiodifuzne agencije (RRA), koja je sazvana nakon velikog broja pritužbi zbog vulgarnosti u rijalitiju, prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

7 коментара

  1. Анониман // 26 мај, 2010  

    Ma kakve crne polne radnje ljudi, pa svi su videli da je samo zguzvao jorgan pod kojim je bio Milos Bojanic! Ne mogu da verujem. Da covek ispasta ni kriv ni duzan. Sramota... To je sve namesteno!!!!Da je neko drugi to uradio, ne bi nista bilo od tuzbi i takvih slicnih gluposti. Nego ljudi znaju da je on reper, pa ajde da ga uniste. Sramota.

  2. Анониман // 26 мај, 2010  

    Ko je gledao malo duze mogao je videti da je Djus ponovo dosao do Milosa, skinuo jorgan i ponovio istu radnju, tako da je taj dodir bio direktan na telo i to se videlo u direktnom prenosu, ali snimak prikazuje samo prvi deo.

  3. Анониман // 26 мај, 2010  

    Pricas gluposti!Svi su videli da je Juice OK lik,nego su se ovi sa pinka uplasili jer su videli da moze da pobedi pa su ga zato na ovako jadan nacin izbacili...Juice=Pobednik

  4. Анониман // 26 мај, 2010  

    MISLIM DA JE PAMETNIJE TUZITI FIRCIJA ,MACU,GAGIJA I MAJU..STA SU SVE IZGOVORILI COVEKU,SRAM IH BILO!!!!DJUS NIJE NIKOM PSOVAO MAJKU KAO STO SU OVI RADILI, PLJUVALI VREDJALI,COVEKA!!!DNO DNAAAAAAAA FIRCI,MACA,GAGI,MAJA!!PA CAK I RAKA!!!!!

  5. Анониман // 27 мај, 2010  

    Xa xa xa ovo je smesno! Pedofilu koji je silovao decu 36 meseci zatvora, a za pipkanje 10 godina xa xa xa kazite mi da se salite i da je ovo sala

  6. Анониман // 27 мај, 2010  

    djus je klosar, milos je vredan covek u godinama

  7. Анониман // 14 јун, 2010  

    milos do kraja,api me za jaja!!!!!

Постави коментар