U "pola noći" sa imanja je izbačen Đus, i to zbog njegovog "braćale" Miloša Bojanića. Milošev povratak u igru, nakon duela sa izbačenom Mirjanom, Đus je rešio da proslavi sa folkerom uz rakiju i par korisnih saveta. Kako je odmicalo veče, tako su korisni saveti prerasli u "prepucavanje". Na kraju je ipak palo i pomirenje, i to poljupcima: Miloš j poljubio Gagija, a potom i Đusa. "Pa gde u usta!?", rekao je Đus u jednom trenutku nakon čega su stvari ponovo krenule nizbrdo. Bojanić je rekao kako će "kada izađe dokazati da je Đus homoseksualac", što je pokrenulo događaje koje će Đusa dovesti do eliminacije.
Nakon što je sa gazdom Gagijem koji celu nedelju nije spavao od folkera, pokušavao da probudi Bojanića, Đus je prišao Miloševom krevetu, otkrio ga i uhvatio ga za zadnjicu. "Evo da dokažem da sam homić, uhvatiću ga za bulju", rekao je pripiti Đus nakon čega su "momci iz obezbeđenja" došli po njega. Farmeri su bili šokirali ovakvom odlukom produkcije a Đus je imao pet minuta da se spakuje i napusti imanje. Najviše se iznervirao Gagi koji je nastavio da vređa Bojanića i optužio ga da je zaštićen. Čitava drama počela je još pre ponoći kada su se Miloš i Đus najpre pomirili a onda, pod dejstvom alkohola, ubrzo ponovo žestoko posvađali. Miloš je čak izjavio da je izbačeni farmer pokušao da ga sa jezikom poljubi u usta, prenosi Svet.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

13 коментара

 1. Анониман // 23 мај, 2010  

  Milos je matori kreten ...

 2. Анониман // 23 мај, 2010  

  Miloš je tenkre na kub !!!

 3. Unknown // 23 мај, 2010  

  Katastrofa...Zbog Milosa je ispao Djus....

 4. Анониман // 23 мај, 2010  

  Jebo vas djus

 5. Анониман // 23 мај, 2010  

  Jebo i tebe.

 6. Анониман // 23 мај, 2010  

  Đus je smrad neopevani isto kao i Miloš...

 7. Анониман // 24 мај, 2010  

  Za sve je kriv Gagi!!!!!

 8. Unknown // 24 мај, 2010  

  gagi je lagao da je milos grdio juice mamu

 9. Анониман // 24 мај, 2010  

  neznam zasto svi krive milosa ako se lijepo vidi da je gagi bio taj koji je sve zakuhao milos nije ni psovao niti se obratio zadruzi za zlostavljanje a gagi da bih se opravdao on ko fol zali djusa,gagi je smotanko koji nezna sastavit cijelu recenicu da izgovori....prostak neka se stidi svoje dijece i blago anabeli kad se rijesila budale.

 10. Анониман // 24 мај, 2010  

  Sto se ovaj Gagi pravi blesav, on kao nista ne zna? A mozda je vec sve i zaboravio.

 11. Анониман // 24 мај, 2010  

  Zbog Gagija je ispao Djus, njemu je hteo da dokaze kako je hrabar.
  Kako se samo Gagi smejao sve vreme, zasto se
  nije solidarisao sa Djusom pa izasao?

 12. Анониман // 24 мај, 2010  

  sta bre smarate...djus je do jaja lik...owaj milos je djubre!

 13. Анониман // 24 мај, 2010  

  đus je extra....vratite ga

Постави коментар