Lena Majer (19), rođena u Hanoveru, čiji je deda, po očevoj strani, nemački diplomata Andreas Majer-Landrut poreklom iz nemačko-baltičke industrijske porodice, uspela je u sred “maturskog stresa”, da u Oslu sakupi 246 poena, više nego svi nemački predstavnici zajedno u poslednjih šest godina.

Ovaj “vunderkind”, kako je nazivaju, koja je pesmom “Satelite” osvojila prvo mesto na “Evroviziji”, ne odgovara rado na pitanja o privatnom životu. Za nju se kaže da predstavlja mešavinu dobrote i ljupkosti, ali i profesionalnosti.
Lena je odrasla kod majke u Hanoveru, a njen otac Ladislas, čovek na kraju četrdesetih godina, s kosom zavezanom u rep, koji devojčicu, kako piše štampa, nije video 16 godina, svira gitaru i bavi se muzikom.
“Za mojim stolom će zauvek biti mesto za Lenu”, rekao je otac koji živi u Kelnu, od koga je pevačica nasledila prelepe braon oči i koji je Lenu na televiziji, kako je rekao, posle svih tih godina, odmah prepoznao.
On žali zbog svega, ali ne optužuje, i kaže da bi izgledalo smešno ako bi sada želeo novi konkakt sa ćerkom, na koju je ponosan.
Nije, međutim, samo on ponosan na svoju ćerku – “Evropa je Lena”, uzbuđeno komentarišu nemački mediji uspeh i radost, koju je 83-milionskoj naciji donela Lena, prenosi Blic.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар