Jedna od najpoznatijih žena fotografa na svetu Eni Libovic uspela je u onome o čemu mnoge devojke sanjaju – skinula je neke od najpoznatijih svetskih fudbalera za junsko izdanje magazina „Vanity Fair“.

Među fudbalerima koji su se fotografisali u akciji u susret Svetskom prvenstvu su: Kristijano Ronaldo, Didije Drogba, Kaka, Samjuel Eto, kao i srpski fudbaler Dejan Stanković.


Kako bi u jednom foto-editorijalu okupila neke od najvećih zvezda predstojećeg Mondijala u Južnoj Africi, Eni Libovic je putovala u Barselonu, Madrid, Milano, London i Njujork. Atmosfera na snimanju je bila krajnje zanimljiva, a momci su fudbalske šortseve zamenili boksericama u bojama zastava zemalja iz kojih potiču. Osim što su imali priliku da pokažu svoja mišićava tela, fudbaleri su u studiju izvodili i razne vratolomije sa „bubamarom“, a neki poput Drogbe su pauze između slikanja koristili da vežbaju sa tegovima kako bi njihova izvajana tela još više došla do izražaja.


Osim individualnih, u editorijalu ima i grupnih fotografija kao ona na kojoj Dejan Stanković pozira sa Karltonom Kolom, Didijeom Drogbom i Mihaelom Balakom.

 Izvor: "Blic"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар