Svetlana Ceca Ražnatović biće specijalni gost na ovogodišnjem osmom po redu "Pivo festu", koji se tradicionalno od 15. do 18. jula održava u Prilepu. Ona će održati koncert na centralnom gradskom trgu 18. jula čime će biti zatvorena manifestacija. Iako je do početka festivala ostalo nešto manje od dva meseca, brojni obožavaoci srpske folk zvezde iz cele Makedonije već rezervišu hotele u Prilepu.
U telefonskom razgovoru sa jednom lokalnom makedonskom televizijom, Ceca je rekla da će u Prilepu prvi put nastupiti na nekom festivalu piva, ali nije želela da otkrije da li i sama pije ovaj napitak. Ona je otkrila da je planirala da 14. juna na svoj 37. rođendan objavi singl, ali je odustala. “Želim da u oktobru objavim album, pa da se sve pesme koje sam izabrala u kompletu nađu na jednom CD”, rekla je Ceca. Marjan Risteski, gradonačelnik Prilepa najavio je da će na "Pivo festu" nastupiti veliki broj muzičkih zvezda iz Makedonije i iz susednih zemalja, među kojima će biti i beogradska grupa "Van Gog". Biće postavljene dve scene, a po ugledu na novosadski "Egzit", od ove godine tokom festivala mladi će moći da kampuju u blizini Prilepa. Organizatori očekuju dolazak više od 300.000 posetilaca i zaradu od najmanje tri miliona evra. Tokom prošlogodišnjeg festivala popijeno je 60 tona piva, a ove godine očekuje se da će posetioci za četiri dana ispiti više od 100 tona.
 
Rekordna poseta
Ceca je poslednji put u Makedoniji nastupala pre pet godina kada je održala koncert na gradskom stadionu u Skoplju na kome je bilo preko 40.000 ljudi. Rekordna poseta na nastupu folk zvezde još uvek nije oborena, iako su na istom mestu nastupale svetske zvezde poput Pink i Santani, prenosi Svet.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 27 мај, 2010  

    U zatvor fuxo !!!

Постави коментар