Radijski rijaliti šou "Brojač", koji će voditi Voja Nedeljković, počeće da se emituje od 19. aprila na talasima "Radija S", i to će biti prva emisija te vrste u Srbiji.

Glavne zvezde ovog šou programa su Brojač - Voja Nedeljković, i Vozač - čovek po imenu Duško (37), koji radi za "Radio S" kao vozač i "svakodnevno dobija određene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji", saopštila je danas ova radio stanica.Slušaoci treba da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi, a među njima su zahtevi njegove rodbine: žene, bivše žene, troje dece, tasta i bivše tašte, kao i "mnogobrojnih prijatelja kojima uvek treba nešto da se završi, a Duško kao naivčina i dobričina je uvek stvoren za to", dodaje se u saopštenju.

Svakog radnog dana od 8h do 18h casova Duško će se uključvati u program "Radija S" i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, brojaće kilometre koje je Vozač prešao.

"Slušaoci treba da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao", navodi se u saopštenju "Radija S".

Emisija će se emitovati do 31. maja, a slušalac koji pogodi najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara dobiće glavnu nagradu - novi "reno tvingo". 
Izvor: "Blic.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар