Tinejdžerka koja je zavela trojicu francuskih reprezentativaca - Ribery, Benzema i Govou, konačno dala izjavu za medije. "Volim ih svu trojicu. Tretirali su me kao da sam kraljica", izjavila je Zahia Dehar.

Do skoro maloletna prostitutka, koja je pružala "posebne" usluge francuskim fudbalskim zvezdama od 2008., kada je imala samo 16 godina, otkrila je novinarima koliko su joj draga sva trojica fudbalera francuske reprezentacije - Franck Ribery, Karim Benzema i Sidney Govou.

"Sve sam ih volela. Šokirala sam se kada sam čula da im preti čak tri godine zatvora. Mene su tretirali kao kraljicu i mislim da ih trebaju ostaviti na miru", progovorila je mlada Marokanka za medije prvi put za medije od kada je izbio skandal koji potresa francuski fudbal i javnost uopšte.


Ova maloletnica je svoje usluge naplaćivala od 1000 do 2000 evra, a mesečno bi, prema vlstitim rečima, znala da zaradi i oko 20.000 evra.  Oglasila se nakon što su se na Facebooku pojavile njene golišave fotografije.

Zahia Dehar je jedna od 18 skupih prostitutki koje su prošle nedelje privedeni nakon akcije policije u klubu Cafe Zaman, čuvenom bordelu u srcu Pariza na aveniji Champs Elysee. Inspektorima je priznala da je imala seksualni odnos sa svom trojicom spomenutih fudbalera za 2.000 evra na noć.
Pod policijskom istragom "propevao" je i Ribery, koji je priznao da se viđao sa spomenutom devojkom nekoliko puta u toku 2009. godine. Mladoj Marokanki je prošlog proleća platio put u Minhen i boravak u hotel, a videli su se nekoliko puta i u Francuskoj.

Da je to bila dosta ozbiljna "veza" govori i podatak da je Ribery primećen u društvu marokaske tinejdžerke 28. februara na proslavi njenog 18. rođendana u Parizu.
Prema podacima policije, klijenti mlađane Zahije su bili uglavnom oni dubokog džepa, posebno bogati fudbaleri. Čak je često bio slučaj da joj plate avion i smeštaj u Dubaiu u nekom od hotela sa pet zvezdica, gde bi joj se kasnije pridružili, a često je posećivala i utakmice uvropskih klupskih takmičenja u kojima su igrali engleski klubovi.

Pogledajte još neke od njenih fotografija.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар