Maja Odžaklijevska ponovo je osula drvlje i kamenje na račun pevanja Jelene Karleuše, baš kao i pre nekoliko godina.
Ona se preksinoć na Farmi požalila Zorici Brunclik da su joj svojevremeno mnogi zamerili što je javno prozivala JK na račun njenih vokalnih sposobnosti:
- Rekla sam da Karleuša ne zna da peva. Šta sam ja tu koga naljutila kad devojka zaista ne zna da peva? Sad je počela malo nešto da pevuši. Al’ na početku karijere niti si je razumeo niti je znala da peva. Skoro su nešto snimali, pa se opet namučila. Što ne dođe kod mene samo da mi kaže: „Koleginica si mi, možeš li da mi pomogneš?“ Pa, rado ću da pomognem. Živi sa osećajem da je svemoguća, a u stvari nije. Ja ne razumem čemu to - pričala je Maja, dok je Zorica samo pomno slušala, ne želeći bilo šta da komentariše.
Ni Jelena Karleuša nije želela da daje izjave o Majinom javnom pozivu na besplatne časove. Tokom jučerašnjeg dana uzalud smo pozivali njenog PR kako bismo saznali da li će Jeca upisati kurs pevanja kod profesorke Odžaklijevske.
Mada, znajući temperament JK, sumnjamo da će Majino prozivanje tako lako proći. A, i vreme je da neko malo odmeni Seku Aleksić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар