Vlasnica Fonda za borbu protiv raka dojke Katarina Rebrača, osumnjičena za proneveru 37 miliona dinara, deli ćeliju sa damama sumnjivog morala
BEOGRAD - Katarina Rebrača (38) žalila se inspektorima na „životinjske“ uslove u pritvoru!
Srpska manekenka dve noći nije oka sklopila u policijskog stanici u SUP u Ulici 29. novembra. A teško da je i mogla, s obzirom na to da je morala da spava na drvenim klupama i metalnom krevetu, sa čučavcem u drugom ćošku sobe. Čekajući da je izvedu pred istražnog sudiju, osnivač Fonda za borbu protiv raka dojke i vlasnica modne agencije „K models“ provela je dve besane noći u policijskoj ćeliji namenjenoj razbojnicima svih fela, hladnokrvnim ubicama, damama sumnjivog morala...
Posle umivanja hladnom vodom u lavabou iste sobe Katarina je prebačena u Palatu pravde, gde je poricala da je proneverila i dinar iz svog humanitarnog fonda, a kamoli 37 miliona. Kada joj je sudija u petak saopštio da joj je određen pritvor do 30 dana, Rebrača je počela da plače.
- Katarina je očajna! Živo je biće i normalno je da teško podnosi novonastalu situaciju - kaže sagovornik Kurira.
Srpska lepotica, koja je do pre neki dan živela na visokoj nozi, u svojim markiranim krpicama sa potpisima najpoznatijih svetskih kreatora završila iza zidina beogradskog Okružnog zatvora, u kojem sunce može da vidi samo kroz prozorče sive ćelije. Posle glamura, kojim je bila okružena od malih nogu, lepa Katarina postala je stanarka kazamata u Bačvanskoj ulici, a nimalo komfornu ćeliju deli sa cimerkama osumnjičenim za razna krivična dela. Pravo na izbor sustanarki Katarina nije imala, pa će joj narednih mesec dana društvo praviti žene koje odgovaraju za krađe, prevare, a može da se desi da sobu deli i sa ubicama!
Do sada je još nisu posetili njen bivši suprug Igor Đurić, koji joj pruža svesrdnu podršku, i šestogodišnja ćerkica, kao ni advokat Branislav Tapušković, pošto dozvolu za posetu tek treba da im izda istražni sudija. Zasad, Katarina može da primi samo paket s hranom od porodice, ukoliko ne želi da jede onu iz zatvorske menze. Takođe će moći i dalje da brine o svom stajlingu, pošto je dozvoljeno da oblači svoju garderobu.
Izvor: Kurir

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар