U dvanaestoj epizodi izbila je prva svađa među takmičarima i to nakon poraza crnog tima koji se sa tim teško mirio. Zlatna ekipa je za to vreme uživala u svom trijumfu i trudila se da bude van rasprave. Sve učesnike crnog tima užasno je nerviralo neozbiljno ponašanje Ivice Simića tokom izvršavanja zadatka. „Njemu je sve cveće i proleće, nije bio dovoljno koncentrisan“, komentarisali su takmičari, a ceo problem je nastao zbog zumbula ispred Skupštine koje je Ivica primetio i o kojima je sa oduševljenjem stalno pričao tokom puta što je njegove napete saborce izluđivalo. „Ispalo je da se nisam dovoljno trudio, a trčao sam da kamera nije mogla da me stigne. Bolje da te zumbule nisam ni video“, branio se Ivica.
Nervozna je bila i Seka jer je morala da uruči prvi otkaz nekome iz crnog tima. Uz taj mučni osećaj koji je pratio ceo dan, imala je i brojne obaveze oko snimanja raznih emisija. Šminka, frizura i spremanje uz iščekivanje najvažnijeg dela dana – razgovora sa takmičarima. A razgovor nije bio lak. Takmičari su pokušavali da budu iskreni. Milan Paprica se najviše osećao krivim zbog poraza tima jer ih je naveo na pogrešan trag. Ipak, nije imao problem da to odmah prizna i da preuzme odgovornost. Seki se dopala njegova hrabrost i otvorenost. Ivica je sasvim očekivano dobio najmanju podršku od svojih „kolega“. Smatraju ga vedrim i duhovitim ali to nije ono što je potrebno za izvršavanje zadataka. Teška srca Seka donosi konačnu odluku. Takmičenje prvi napušta Ivica Simić koji je posle toga kratko prokomentarisao svoj tim „Oni su se plašili pa su me brže bolje imenovali, Tamara, Maja i Milan...“ Ivici nije lako ali kako je rekao – neko mora da bude prvi. Nije lako bilo ni Seki. Zbog prvog uručenog otkaza se rasplakala, priča Veljku da joj se pri uručivanju koverte sa otkazom srce steglo i da je već tada bila je na ivici suza. Veljko je mnogo hladniji i oštriji i govori joj da su takva pravila te da će morati stvari drugačije da posmatra. Za to vreme Ivicu društvo ispraća iz asistentskog studija. I tek što ih je on napustio, novi otkaz je već na pomolu….

Ivica Simić (27), selo Zabrega (okolina Požarevca)
Ivica je završio srednju Politehničku školu u Požarevcu. Bavi se proizvodnjom sveća. Radio je reklame za lokalnu televiziju, a svojevremeno je šetao modnim pistama. Hobi su mu astrologija i pisanje pesama. Sebe doživljava kao pozitivnu i iskrenu osobu dok ljudima deluje čudno na prvi pogled. Ivica je apsolutni optimista i kaže da je uvek u centru pažnje, hteo on to ili ne.
Izvor: "Svet"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар