Incident na utakmici ženskog fudbala
Natašu Kričak (28), linijskog sudiju iz Kragujevca u prvoj saveznoj ligi za žene, pretukle su dve fudbalerke kluba Jerina iz Smedereva u nedelju, u 81. minutu utakmice sa ekipom Sušice iz Kragujevca.

Nataša je zadobila dva udarca pesnicom - u nos i u slepoočnicu, jer je, kako saznajemo, dotrčala na sredinu terena i stala između glavnog sudije i fudbalerki koje su bile nezadovoljne odlukom glavnog arbitra. Do incidenta je došlo zbog žutog kartona i tada je nastala opšta gužva na terenu stadiona Sušice zbog čega je intervenisala i policija.
Trener fudbalskog kluba Sušica iz Kragujevca Slobodan Branković izjavio je juče za „Alo!“ da je glavni sudija jednoj od igračica protivničkog tabora dodelio žuti karton i da je tada nastala makljaža.
- Sa klupe sam čuo povike „ajde da bijemo sudiju!“. Nastala je opšta gužva u kojoj je Nataša povređena - kaže trener i dodaje da u svojoj karijeri dugoj 20 godina ne pamti da je na utakmici ženskog fudbala došlo do ovakvog incidenta.
Fudbalerke Sušice iz Kragujevca vodile su rezultatom 3:0. Linijski sudija Nataša Kričak, koja sudi utakmice već 10 godina, posle napada je odvedena u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali lake telesne povrede i odmah je puštena na kućno lečenje. Kako saznajemo u policiji, dve fudbalerke kluba „Jerina“ su po skraćenom postupku privedene sudiji za prekršaje, ali njihova imena nisu saopštena. Dve fudbalerke su se izvinile i pomirile sa sudijom Kričak.
Izvor: "Alo.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар