Mlada „Grandova“ balerina Dragana Milošević, nekadašnja devojka Nemanje Stevanovića, ulazi večeras u „Farmu“. Dragana će na popularno imanje u Barajevu ući kao specijalni gost kako bi tokom žurke koja će večeras biti organizovana zabavila takmičare, ali i unela intrigu.

 Ljubav Milene i Nemanje sada je na velikom testu
Dragana i Nemanja su bili u dugoj vezi pre nego što je Nemanja uplovio u ljubavnu vezu sa Milenom Ćeranić. Još tokom veze sa Draganom kolale su priče da je Nemanja vara sa Ćeranićevom, a nakon raskida, Nemanja i Milena su se i zvanično zbližili.

Nemanja je tokom veze sa Draganom, navodno, dosta „švrljao“, pa ju je, kako se pričalo, varao i sa koleginicom Silvijom Nedeljković (što je demantovao), ali i sa Milicom Nastić koja je do subote uveče boravila na farmi dve nedelje. Nemanja i Milica na farmi nisu odali tajnu svog odnosa, a Milena nije bila ljubomorna. Ipak, organizatori računaju na to da će Milena reagovati kada večeras bude ugledala Draganu.
I pre početka ovog serijala pričalo se da će Dragana postati farmerka, ali izgleda da su organizatori odlučili da ona bude samo gost, računajući da će i jedno veče biti sasvim dovoljno da se napravi intriga u ljubavnom odnosu između Nemanje i Milene koji se od početka serijala neprestano svađaju. Večeras ćemo videti da li će Dragana uspeti da pomrsi konce mladom paru kome ionako ne cvetaju ruže. Podsećamo da su svađe između Nemanje i Milene počele nakon ulaska Milice i Vlade, koji je, pak, bivši Milenin dečko, što Nemanja ne zna…

Prilikom Vladinog ulaska, Nemanja se naljutio zbog toga što Milena više vremena provodi sa pridošlicama, dok je on tada, kao sluga, bio primoran da spava u štali. Žestoka svađa kulminirala je time da ju je Nemanja oterao uz mnoštvo ružnih reči. Svađe su se potom nastavile zbog Sajka sa kojim je Milena počela da se intenzivnije druži…
 Milica: Maja i Firči se vole
Nakon dve nedelje na farmi, mis Beograda Milica Nastić ispala je iz takmičenja za 100.000 evra. Milici je teško padalo pranje sudova, ali joj ni neki ukućani nisu legli.
- Drago mi je što sam izašla, jer bih se, da sam ostala, sigurno posvađala sa dve osobe - Rakom i Majom. Raka je divan, ali je razmažen. Isto tako, Maja je divna, ali biti s njom u kuhinji je agonija! - otkrila je Milica koja tvrdi da su se Maja i Firči zaljubili.
- Firči je hiljadu puta dok smo bile u izolaciji izašao napolje da opere zube, samo da bi je video. Zavoleli su se jako, i to se vidi! - kaže Milica. Inače, iako ju je voditeljka Aleksandra Jeftanović tokom emisije pitala da li je imala nešto sa Nemanjom, Milica je izbegla odgovor…
Izvor: Blic

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар