Posle dugih ubeđivanja Milene da se nije poljubila sa Vladom, Nemanja osuo paljbu po Vladi. Rekao mu je da je "pede*čina" i da će ga prebiti kada izađu sa FARME.

Razjašnjavanje oko poljupca jedne od Farmerki i voditelja emisije “City” Vladimira Stanojevića započeo je totalno prijateljski kada je Nemanja upitao zgodnog voditelja sa kojom se od devojaka poljubio.

Nakon Vladinog priznanja da je u pitanju njegova devojka Milena i njenog negiranja da je to istina popularni folker je u izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem i najstrašnije izvređao voditelja:
- Nije mogao da prizna svom egu da je ispušio ku**c pa je slagao drugarima da je poljubio Milenu Ćeranić. A možda je i želeo da opravda svoju muškost jer se kreće u gay društvu. Polomiću ga kad izađemo sa “Farme” - komentarisao je Nemanja aludirajući na voditeljevu seksualnost, a kasnije u raspravi sa svojom devojkom nastavio:
- Šta si uradila jaka devojko s mudima? Šta si ti uradila? To ti je odbrana veze? To je bilo tvoje požrtvovanje - zamerio je Nemanja svojoj devojci što nije odbranila njihovu vezu, a na Mileninu konstataciju da nije znala da je Vlada spreman da izmisli tako nešto, on je odgovorio:
- Dečko je spreman. On je pederčina koja je došla ovde, kao šatro ima devojku, ovde muva Miru zbog glasova. Gde ti živiš bre - siktao je nervozni Nemanja.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар