Marinković izložio polni organ vaskolikoj javnosti

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca „počastio je“ juče višemilionski auditorijum pogledom na svoj najintimniji deo tela!

U toku direktnog televizijskog prenosa, on je otišao u dvorište da se olakša i sve bi možda i prošlo neprimećeno da se po okončanju posla Maca nije okrenuo ka kameri koja ga je snimala i, narodski rečeno, „protresao vršnjaka“.

Kako se sve to desilo u dva sata posle podne, produkcija je odmah prebacila kadar na ostale ukućane jer je opšte poznato da sadržaji tog tipa nisu prikladni za poslepodnevni termin. Marinković se ubrzo vratio u kuću, ne pominjući pred ostalim farmerima svoju malu egzibiciju, namenjenu širokim narodnim masama.
U Republičkoj radiodifuznoj agenciji upozoravaju da ovakvi sadržaji ne smeju da se emituju pre 21 čas.

- Prikazivanje scena golotinje, kao i pornografskih i sličnih scena, uređeno je poglavljem osam kodeksa ponašanja emitera. Tako se nage osobe ne mogu prikazivati pre 21 čas, osim ukoliko su u pitanju edukativne potrebe ili postoji jako uredničko ili umetničko opravdanje. Ovakvi sadržaji moraju da budu obavezno označeni odgovarajućom oznakom. U slučaju kada se utvrdi da je došlo do prekršaja, savet RRA može izreći sve mere iz svoje nadležnosti, a te mere su opomena, javno upozorenje i privremeno i trajno oduzimanje prava na frekvenciju. Služba za nadzor i analizu RRA će u sklopu svojih redovnih aktivnosti utvrditi da li je u ovom slučaju bilo prekršaja i preduzeti potrebne korake - rekli su za „Alo!“ u RRA.
Podsećanja radi, nešto slično je u prvoj sezoni „Farme“ učinio Igor Lazić, kada je svoju ćunu izložio kamerama i gledaocima, ali je to tada emitovano u ponoćnom terminu.

Gagi: Maca je gnjida!
Posle mesec dana tokom kojih nije reagovao na provokacije i bio miran kao bubica, Gagi Đogani je „pukao“ i Macu nazvao gnjidom, a za Zoricu Brunclik izjavio da bi je najradije oterao tamo gde joj je mesto.
Nakon što je Nemanja stavio Macu za slugu, Gagiju se odjednom promenilo mišljenje o pojedinim ukućanima, a mnogi komentarišu da su za to najviše krivi Nemanja i Milena, koji su ga ubedili da je Maca zao čovek.
- Maca je gnjida od čoveka i izvinjavam se njegovoj trudnoj devojci i porodici što ovako pričam! On je već nedelju dana nezanimljiv, a narod uvek izglasa one neinteresantne. Meni je Đus najzanimljiviji u kući. Ostao je bez podrške u kući. Sada ću da napišem pismo koje ću mu predati kada mu budem davao štapić. A u pismu će da stoji da je gnjida - rekao je Gagi u razgovoru sa Milenom, Nemanjom i Mirjanom.
Da Maca nije jedini na koga se Gagi okomio, govori i to što je opleo po pevačici Zorici Brunclik.
- Zorica se ljuti kada se u sobi šeta u gaćama, ali to nikada nije zamerila Maci jer njemu ne sme da se suprotstavi. A on čak ubaci ruku u gaće i menja brzine, titra jajca svaki dan. Oteraću sve u pi*ku materinu, i Zoricu bih, ali je gotivim. Neću više nikoga da fermam - dodao je Gagi i naglasio kako ima osećaj da je on sledeći koji će napustiti imanje u Lisoviću.

Izvor: "Alo"


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 08 јун, 2010  

    pa zr on ima cunu?hahahahhahahahaha.cudno?

Постави коментар