Milica Nastić napustila je farmu, ali je uspela da provali kakvi ljubavni odnosi vladaju na imanju u Lisoviću
 
Milica Nastić više nije u borbi za 100.000 evra pošto je preksinoć izbačena sa Farme.
Ali, manekenka i bivša mis Srbije uspela je da dobro sagleda odnose na imanju u Lisoviću i u razgovoru za Kurir otkrila je svoje viđenje odnosa između Maje Odžaklijevske i Firčija, zašto joj Raka deluje kao razmažen muškarac i šta misli o mlađanom Sajku, koji je obletao oko nje.
Šta ti se najviše smučilo tokom boravka na Farmi?
- Prljavština i prašina, kojih ima na sve strane. Zorica Brunclik je najvrednija od svih tamo. Ona se baš trudila da dobro organizuje spremanje kuće. Osim nje, niko se nije isticao po tom pitanju.
Ti si jedina imala petlju da odgovoriš Raki...
- Raka je mnogo razmažen. Žena ga je baš razmazila, tako da se ponaša kao dete. On se zavali u stolicu i hvata žrtvu kojoj će nešto da zapovedi.
Maja Odžaklijevska vas je sve gnjavila svojim pravilima. Kakav je utisak ostavila na tebe?
- Niko nije voleo da se nađe u kuhinji sa Majom. Čini mi se da njoj nikada nije bilo dobro ono što ostali urade. Čak i sudovi koje operemo za nju su bili prljavi! Koristila je vrelu vodu da ih očisti po svome. Mogla je da se ošuri!
Šta se dešava između Maje i Firčija?
- Ona se naljutila na Bojanića što ju je odredio za slugu, ali videlo se da joj prija što je sa Firčijem. Ni on uopšte nije ravnodušan, ali ima devojku napolju, pa se kontroliše.
Koji je farmer po tvom ukusu?
- Nije bilo frajera po mom ukusu jer ih nisam gledala na taj način. Imam dečka i to me nije zanimalo. Sajko je sladak, ali on je pravo dete.
Izvor: Kurir

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар