Počele su nove, žestoke svađe na farmi. Sve je počelo šalom, a završilo se teškim uvredama. Firči je svim silama vređao Dejana i na kraju mu je pripretio batinama.


Maca je napravio lažno pismo iz zadruge kojim se kritikuju stanari i gazdovanje Miloša Bojanića. Svi su nagovorili Dejana da predvodi ekipu, probudi gazdu i preda mu pismo. Gazda je bio ljut. Nekoliko sati kasnije Dejan je iz šale obukao policijsku uniformu i želeo je da natera ukućane da priznaju da on nije kriv. Niko nije želeo da ga podrži, već su se svi pravili da ništa ne znaju.

Maca i Firči su predložili da Dejan bude nominovan za trećeg slugu, ali je mladić zbog toga negodovao. Iako je sve trebalo da liči na šalu, preraslo je u svađu Dejana i Firčija.
- Ti si okrutna šala prirode - vikao je Firči na Dejana. Ružne reči, psovke letele su na sve strane. Firči nije birao reči i želeo je da povredi mladog voditelja. Svi su ćutali i naslađivali se ovim prizorom. Jedino je Zorica pokušavala da odbrani Dejana. Firči je bio neumoljiv.
- Ja keru kažem fuj - urlao je Firči, a Dejan se pitao da li je on taj ker, na šta je bubnjar odgovarao:
- Ma, ti si niže od kera.
Na kraju rasprave, Firči je Dejanu čak pretio i batinama.
Izvor: Blic

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар