Slavni holivudski par Andželina Žoli i Bred Pit stigao je danas oko 18.00 privatnim avionom na tivatski aerodrom.

 Oni su sa aerodroma otišli automobilima dubrovačkih registarskih tablica.
Slavni glumački par je, prema saznanjima Bete, odseo u luksuznom hotelu "Splendid" u Bečićima kod Budve. U hotelu nisu želeli da saopšte koliko će se Žoli i Pit tu zadržati, jer je par "insistirao na strogoj diskreciji".

Andželina Žoli i Bred Pit posetili su danas izbeglički centar u Goraždu u pratnji osoblja UNHCR-a.
Oni su razgovarali s izbeglicama i raseljenim osobama s područja jugoistočne Bosne.
 
Nakon Goražda, slavni par je posetio Međeđu kod Višegrada.
Andželina je ambasadorka dobre volje UNHCR-a, a cilj njihove posete je, kako javljaju sarajevski mediji, da se ukaže na probleme izbeglica i potrebu hitnog rešavanja njihovog pitanja.
 
Iako je bilo najavljeno da će par danas posetiti Srebrenicu, odnosno Memorijalni centar u Potočarima, to se ipak nije desilo. Prema navodima portala Sarajevo-x.com, u Potočarima se skupila velika grupa ljudi, uključujući mnoge novinarske ekipe.
Međutim, umesto odlaska u Potočare, Andželina i Bred su se vratili u Sarajevo i otišli u zgradu Evropske unije na Skenderiji na ručak. Njih dvoje su se, prema navodima lokalnih medija, krili od novinara, fotoreportera i kamermana.
 
Portparolka UNHCR u BiH Aida Prljača rekla je ranije danas da je poseta glumačkog para privatne prirode.
 "Andželina i Bred će izdvojiti vreme za posetu lokacijama UNHCR-a u BiH. Oni će obići korisnike naših projekata i osobe koje su u situaciji dugotrajnog raseljeništva", objasnila je Prljača i dodala da medijima neće biti dozvoljeno da ih prate tokom posete izbeglicama u BiH.
 
Direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić rekao je za "Dnevni avaz" da je "poseta slavnog para bila najavljena ranije, ali da su tražili da to bude u najstrožoj tajnosti".
 
U medijima su se povodom posete para Džoli-Pit pojavile brojne spekulacije. Neki sarajevski mediji navode da je par došao da obiđe bosanske piramide, a neki da su došli da posete Međugorje. Mediji navode i da je glumački par doputovao u BiH da obeleži Uskrs, ali i da postoji mogućnost da su došli da usvoje dete ili da posete Srebrenicu.
 
Andželina Žoli i Bred Pit su juče oko 18 časova iznenada stigli u Sarajevo iz Venecije, gde Andželina snima film. Sa sarajevskog aerodroma udaljili su se u pravcu grada vozilom UNHCR-a.  Pravi razlog njihovog dolaska nije saopšten.
"Dnevni avaz" navodi da će par, nakon posete BiH, otputovati u Dubrovnik.
 
Andželina Žoli i Bred Pit u poseti Goraždu

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар