Lady Gaga već neko vreme sarađuje sa muzičkom legendom iz osamdesetih godina Boj Džordžem na stvaranju nove muzike. Kao što možete da pretpostavite dvoje ekcentričnih muzičara jako su se dobro složili po pitanju muzike, ali i po nekim drugim pitanjima.

Koliko su zaista bliski otkrio je Boj Džordž, poznat po mnogobrojnim skandalima u poslednje vreme, obično vezanim za konzumiranje ili posedovanje narkotika, ispričavši jednu anegdotu kada je od Gage za svoju rođaku tražio autogram. Pevačica se rado potpisala, ali je za uzvrat imala neobičan zahtev. Da joj se Boj potpiše na jedno intimno mesto, koje ne voli strance, na njenu vaginu(?!?!).

Muzičar je samo kratko dodao: “Ipak sam odlučio da joj se potpišem na kapu.”

Ipak da nije sve tako veselo kod Gage, govore novosti o pravnoj borbi koja počinje između nje i njenog bivšeg dečka i menadžera.

Naime, pre par dana Rob Fusari popularnu pevačicu tužio je za neverovatnih 30 miliona dolara. U podnetoj tužbi kaže se da je Rob navodno izmislio ime Lady Gaga i da je komponovao i producirao većinu hit pesama sa popularnom pevačicom.

Međutim, Gaga nije mnogo čekala već je jako brzo podnela protivtužbu optuživši Fusaria da je pokušao da iskoristi njen talenat i neiskustvo, nateravši je da potpiše štetne ugovore.

Uf, biće čupavo…

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар