U protekloj sedmici na imanju u Lisoviću počele su prve svađe, nabacivanja, pijančenja... Istina, od svega se ponajmanje radilo.
Ali, zato nije bilo teško primetiti da se među učesnicima već mogu uočiti velike sličnosti s takmičarima iz premijernog serijala popularnog rijalitija. Nekako se stiče utisak kao da oni prošli nisu ni odlazili ili, ako više volite, kao da smo ove nove već gledali krajem 2009. Mi smo izdvojili nekoliko „klonova“ na Farmi. Razlike su skoro neuočljive.



Dejan Stanković - Maja Nikolić
Dežurna smetala!

Urednik i voditelj „sranja od emisije“, kako pre dva dana reče Dragan Marinković Maca, pokušava da parira Maji Nikolić, koja je u prošlom serijalu, baš kao i on u ovom, opasno nervirala ostale „farmere“. Već u prvoj nedelji „Farme“ samozvani „kućni ljubimac“ dobro je istrenirao živce svojih cimera, što je bilo dovoljno da postane „klon“ kočoperne Nišlijke. Biće dobro ako do izlaska iz kuće ne dobije i batine, ali ne od jednog, nego od svih ukućana, što sa zvocavom Majom, na sreću, nije bio slučaj. Ipak po nečemu treba da se razlikuju.

Sandra Obradović - Mirjana Božović
Misle da su rođene kao VIP bebe

Ove dve farmerke (lepotice, a ne pantalone, da ne bude zabune) mogle bi da posavetuju jedna drugu kako sakupiti što više titula (misica, manekenka, voditeljka...), kako biti lepa a pametna i to svima dokazati napuštanjem svih angažmana zarad studiranja! Kada se sve sagleda, nekako se čini da one imaju utisak da su rođene kao VIP bebe, samo što niko to nije znao. A i sad kad su odrasle, malo ko je tu etiketu primetio. Šta god rekli, one će da negiraju, jer im pakosni ljudi zavide!

Dragan Marinković Maca - Aleksandar Jovanović
Momci kratkog fitilja

Aleksandra Jovanovića i Dragana Marinkovića, pored voditeljskog angažmana i učešća u rijalitiju „Farma“, vezuje i sličan temperament! Kratak fitilj je adekvatan opis karaktera upravo Mace i Saleta! Dok je u prošlom serijalu Jovanović iznosio sočne detalje iz života ostalih učesnika, Maca to sada radi u ovom! Doduše, još uvek nije došlo do katastrofalnog obračuna u kojem će Marinković da seče suknje, haljine, štikle i ostalu garderobu svojih cimera, ali po mnogima koji poznaju ovog Sarajliju, samo je pitanje dana kad će njegov fitilj da izgori, a vatra da bukne!

Nikola Sarić Sajko - Marko Đurovski
Samo žene na pameti

Najveća strast Nikole Sarića Sajka su žene i muzika! Baš kao i bivšem stanaru kuće u Lisoviću Marku Đurovskom! Iako se njihovi muzički žanrovi ne podudaraju, Nikola i Marko imaju dosta sličnosti. Marko nije voleo da se svađa, a isto to ne radi ni Sajko. Neprijatne situacije bivši član OT benda izbegava u širokom luku i ne buni se kad mu narodnjaci čitave noći pevaju trenutno najveće folk hitove! Sve devojke u kući Sarić je već odmerio. I uzduž i popreko! Ostalo je još samo da vidimo koju će „Sandru“ Nikola odabrati.

Zorica Brunclik - Dragica Radosavljević Cakana
Tetke vešte u kuhinji

Zorica Brunclik, folkerka koja je kroz svoju karijeru prošla sito i rešeto, od kafanske pevačice pa umalo do ministarke kulture, u kući bi mogla da zameni Cakanu. Sličnost između ove dve narodne pevačice ogleda se u britkom jeziku, kao i u sklonosti ka kuvanju! VIP tete, iako u poznim godinama, širokom auditorijumu pokazale su da su i te kako u formi, đuskajući na svakoj organizovanoj žurki kao tinejdžerke. Tako smo imali priliku da vidimo da obe mešaju kukovima jednako dobro kao i kutlačama u kuhinji.
Izvor: Kurir

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар