Boban Bajković, golman Crvene zvezde, oglasio se za „Alo!“ prvi put posle tragične smrti njegove bivše devojke Ksenije Pajčin i najboljeg prijatelja Filipa Kapisode.


Mada se u nekim medijima spekulisalo da je prisustvo pokojne pevačice na Bajkovićevoj rođendanskoj proslavi veče pre tragedije i bio povod za svađu nastradalog para, mladi sportista tvrdi da se tog dana nije ni čuo ni video sa Ksenijom.


- Ma, nema to nikakve veze sa mnom. Nit sam se čuo s njom niti mi je bila na rođendanu. Nisam video ni čuo Kseniju i Filipa odavno, danima pre toga. To sve što se piše po novinama me ne interesuje. Kad vidim, samo zatvorim. Razumite me, ne mogu da pričam o tome, mnogo mi je teško - uzdahnuo je Bajković.
Bajković i Filip inače su odrasli zajedno u Cetinju, a život im je kasnije ukrstio puteve i u srpskoj prestonici. Senku na dugogodišnje prijateljstvo bacio je Ksenijin prelazak u golmanov zagrljaj posle raskida sa Kapisodom. Kako se u to vreme pisalo, mladi maneken je i „kumovao“ toj vezi, upoznavši svoju tadašnju devojku sa svojim dugogodišnjim drugom.
Bajkovićeva bivša devojka Anamarija Kikoš je nedavno izjavila za „Alo!“ da joj se fudbaler poverio kako je vezu sa Pajčinovom počeo na Filipov nagovor.

- Pitala sam Bajka: „Jesi li normalan, šta ti to treba, ona je bivša devojka tvog najboljeg drugara, odrasli ste zajedno“, na šta mi je on samo rekao: „Ma, ne brini, Filip me je zamolio da mu je „skinem“... zato što se zaljubio u neku klinkicu“ - rekla je tada Anamarija.
Ovi informaciju, međutim, Bajković u jučerašnjem razgovoru nije ni demantovao ni potvrdio.
Izvor: Alo! 

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар