Devojka pokojnog Tošeta Proeskog dobila sudski spor protiv menadžerke Ljiljane Petrović


Nekadašnja devojka tragično nastradalog pevača Tošeta Proeskog, Andrijana Budimir dobila je sudski spor koji već neko vreme vodi protiv menadžerke Ljiljane Petrović. Sud je utvrdio da nisu tačne tvrdnje Tošetove menadžerke, kako Andrijana i on "nikada nisu bili u ozbiljnoj vezi", te je doneo presudu u korist mlade rukometašice. Andrijana će zbog klevete dobiti odštetu u iznosu od 5000 evra.

Podsećanja radi, Petrovićeva je nakon Tošetove pogibije davala izjave u medijima da pevač već duže vreme nije bio u vezi sa Andrijanom. Sa druge strane, Budimirova je isticala kako je ona bila najveća ljubav u njegovom životu, a da bi to dokazala na sudu, donela je svoj telefon u kojem se nalazilo preko 200 sms poruka pokojnog pevača. 

- Tužila sam je da pokažem da laže. Bila sam s Tošom iz ljubavi, a ne zato što mi je nešto trebalo od njega. Dobiću ovu tužbu i novac ču dati za nezbrinutu decu. Ta žena je uništila moj život i ugled, pa se ljudi kad me vide na ulici, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam - izjavila je nedavno Andrijana.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар