Milena Ćeranić stavila je silikone, vest je koja se poslednjih nedelja prepričava u estradnim krugovima, naročito među njenim koleginicama. O tome da je otišla pod nož mlada Kragujevčanka ne želi da priča, ali je evidentno da su joj grudi naprasno porasle.
Možda bi nova veličina njenih cica i dalje ostala nepoznanica za široke narodne mase da se na snimanju novogodišnjeg „Granda“ nije pojavila u haljini sa nabujalim dekolteom iz koga je kipelo na sve strane. Nije bilo teško zbrojiti dva i dva i shvatiti da je radio skalpel. Jer, razlika u odnosu na letos, kada nam se Milenica švrćkala u kupaćem kostimu, i više je nego očigledna.

„Kada je došla na snimanje, svi su pogled zadržali na njenom dekolteu. Bilo je nemoguće ne primetiti takve grudi. Samo slep ne bi video da su rađene. Stajale su čvrsto kao da su od kamena iako nije nosila brushalter. Svi su se složili da je dobar plastičar tu umešao prste. Ali iako su je svi od reda zapitkivali o silikonima, ona o tome jednostavno nije želela da priča. Samo se smeškala i gledala u Nemanju, koji je pak blenuo u njene cice. Doduše, naklapala je nešto o tome kako su čarobni umeci ušiveni u haljinu, što je samo izazvalo smeh prisutnih. Jer, nijedna njena koleginica do sada nije našla takve umetke. Osim kod doce, naravno“, priča naš insajder blizak mladoj „Grandovoj“ zvezdi.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

  1. Marko // 06 септембар, 2010  

    Vidi ga ovaj pavijan kako joj je blenuo u sise...
    Dečko je težak bolid.

  2. Анониман // 06 септембар, 2010  

    Милена зашто си пристала на ово? Стварно сам згрожена овим силиконима. Фууујјј

  3. Анониман // 06 септембар, 2010  

    ne vredi
    nije problem u sisama
    kod nje je problem u glavi...

  4. Анониман // 06 септембар, 2010  

    na farmi je bio ljubomoran...
    a sad više nije...
    xexexe

  5. Анониман // 10 септембар, 2010  

    JADNICA!!!

Постави коментар