Zvezda hit singla "Somebody that I used to know" Gotye, snimio novi spot u kojem se "pojavljuje" i naš dnevni list.

Gotye čita “Politiku” u nekoliko kadrova spota za pesmu "Easy way out", što je ideja australijskog animatora i reditelja spota Darsija Prendergasta.

"Želeo sam da postignem istočnoevropsku atmosferu u spotu, a na 'Politiku' sam sasvim slučajno nabasao u jednoj 'second-hand' radnji u Australiji. Izgled novine se savršeno uklopio u koncept koji sam želeo da sprovedem u ovom spotu", rekao je Darsi za MTV Serbia.

Pogledajte spot.



Gotye (32) je rođen u Belgiji kao Vouter "Voli" De Baker, ali se sa porodicom preselio u Australiju kada je imao samo dve godine. 2001. godine započinje muzičku karijeru, ali sve do uspeha koji je postigao pesmom "Somebody that I used to know" Gotye je bio skoro nepoznat u Evropi, iako iza sebe ima tri albuma i bogatu karijeru kao kantautor i multiinstrumentalista. Ovaj umetnik svira bubnjeve, perkusije i klavir, a takođe se bavi pisanjem i produkcijom u svom studiju.

Pesma "Somebody that I used to know“" je drugi singl sa njegovog trećeg albuma "Making Mirrors", koji se našao na vrhu top-lista u celoj Evropi. Ženski vokal pripada pevačici Kimbri sa Novog Zelanda.



(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 03 март, 2012  

    Evo prevoda za te 2 pesme :)
    http://lyricstranslations.com/tag/gotye

Постави коментар